OstatníOznámeníWorld of Tanks

Vánoční bedny: pravděpodobnost získání odměn

Wargaming odhalil pravděpodobnost s jakou můžete získat jednotlivé odměny.

Na ruském serveru se objevila informace, že WG odhalil pravděpodobnost získání odměn z velkých beden. Proč to udělal? Protože musel. Letos byla hra oficiálně vydána v Číně a podle tamních zákonů musí být zveřejněna šance na získání jednotlivých cen. Čínské WoT není oficiálně provozováno WG, takže zde mohou být nějaké odlišnosti, ale nemyslím si, že v tomto případě až tak významné.

Lze předpokládat, že i zde nemusí být vše úplně správně, protože přesné zveřejnění pravděpodobnosti získání odměn může být pro hráče demotivační. Je běžné, že se uvádějí pravděpodobnosti pro jednotlivé skupiny věcí a nikoli pro věc konkrétní. Na základě veřejně přístupných informací lze předpokládat, že podobně postupoval i WG.

Věci, které mohou hráči získat z krabiček, rozdělil na čtyři základní skupiny. U každé skupiny pak zveřejnil pravděpodobnost se kterou mohou hráči jednotlivé předměty získat.

Skupina 1:  Zaručená odměna – 100 % pravděpodobnost

V rámci této skupiny získá každý hráč:

  • 250 zlatých,
  • dekoraci 5 úrovně z příslušné kolekce,
  • ozdoba náhodné úrovně z příslušné kolekce

a něco ze seznamu níže:

Skupina 2: 85,94% pravděpodobnost

prémiový účet, zlato nebo kredity

Skupina 3: 11,66% pravděpodobnost

prémiové tanky 3. až 6. úrovně

Skupina 4: 8,4% pravděpodobnost

prémiové tanky 8. úrovně a 3D styly.

U prémiových stylů platí, že můžete získat jen ty, které ještě nevlastníte. V souvislosti s touto informací se na oficiálním fóru spekuluje, jakým způsobem bude WG tuto skutečnost ověřovat. Nikde jsem nenašel oficiální vyjádření, jestli pokud hráči WG vylosuje 3D styl,  hráč dostane jiný 3D styl nebo nedostane nic. Evokuje mi to situaci, která nastala ve World of Warships, kde dokonce podle některých zdrojů WG přes podporu vrací peníze.

 

A co si o tom myslíte vy? Budete kupovat případně kolik?  Co je pro vás motivací ke koupi?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
32 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments