Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Co by to bylo za neděli bez mého plácání? Tak jdeme na to.

Vánoční event

Připravte se na krabičky, od 9.12 je to tady. Čeká nás Chuck Norris a komunita si samozřejmě neodpustila vtípky na jeho účet. Například jako to, že Chuck nemá jako schopnost přesný výstřel z otočky či přímý kop z otočky nebo Chuck nebyl nikdy poražen, dokud se nedostal do bitvy na publicu. Určitě by se toho našlo daleko, daleko více. Můžete pod příspěvkem dát nějaký vtipný komentář na toto téma.

Chuck ale není hlavní věcí, o které bych chtěl mluvit, je to koncept eventu. Je to již po 4. co je použit tento formát a popravdě, když nad tím tak přemýšlím, začíná to být nuda. Bylo by docela fine vymyslet něco “nového”. Pokud se na to podívám z opačné strany, je provedení eventu po těch letech prakticky dokonalé a bez výraznějších problémů.

Tak tedy hodně štěstí při rozbalování.

Blížící se kampaň

Tradičně po vánocích probíhá kampaň na globální mapě. Tentokrát bude zajímavá, pojede se o nové vozidlo Carro da Combattimento 45t. Parametry vozidla jsou známy již od září. Zajímavostí je, že tank je minimálně vizuálně tier 11. Stane se z něj nová CW meta a nahradí na vrcholku Chiefa? Podle statistik to je takové 50/50.

Každopádně příchod nového odměnového vozidla by mohl mít pozitivní dopad, minimálně v počtu vyjetých tanků za peníze. Kampaně se budu opět aktivně účastnit, uvidím, pro co se rozhodnu. Nechci podceňovat klan ani dokonce tým, ale jestli se na licenci vůbec dostanu.

Vánoční soutěž

Pokud jste pravidelní čtenáři našeho internetového magazínu, jistě víte o naší soutěži. Prozatím máme celkem hojnou účast a je z čeho vybírat, sešlo se téměř 30 screenshotů a jsou opravdu povedené. Kdo z vás se ještě nezúčastnil, má možnost do půlnoci 14.12. 2020. Vyhlášení vítězů proběhne tak do týdne. Ale od 15.12.2020 poběží další soutěž, jež bude zaměřena na vaše znalosti hry a WG.

Adventní kalendář

Jistě jste nepřehlédli, že máme seznam předpokládaných vozidel, co se objeví v kalendáři. Původně jsem tento seznam nechtěl zveřejňovat, ale nakonec mne kolegové z redakce ukecali a máme ho vyvěšený. Každé ráno jej aktualizujeme podle denní nabídky, takže pokud chcete vědět, co je aktuálně v nabídce a cenu v goldech, můžete se tam podívat. Doplňujeme i denní mise. Zatím seznam vychází 100%, ale je ještě mnoho dní do konce, tak uvidíme. Oslovilo vás něco, co je v kalendáři a opravdu to chcete?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments