OznámeníWorld of Tanks

Kampfpanzer 07 RH na supertestu

Kampfpanzer 07 RH, německý střední tank VIII. úrovně, přijíždí na Supertest.

Toto lehce pancéřované, dynamické a rychlopalné vozidlo disponuje 90mm dělem, které se nabije za 5,5 sekundy a uděluje 200 HP poškození na výstřel. Standardní granát probije 205 mm, zatímco speciální střely HEAT probijí 255 mm pancíře. Hodnota jeho rozptylu činí 0,37, čas zaměření je 1,5 s a dohled 380 m

Jeho přežití závisí zejména na dynamice, protože disponuje relativně slabým pancířem. Pouze horní zkosený plát dokáže díky svému úhlu odolat nepřátelským granátům. Toto vozidlo má měrný výkon 23,3 hp/t, který mu umožňuje dosáhnout rychlosti až 65 km/h. Disponuje 1 350 HP.

Díky své pohyblivosti může Kampfpanzer 07 RH volně jezdit po bojišti a vybírat si ty nejlepší pozice pro maximalizaci jeho vysokého poškození za minutu. V případě potřeby dokáže i zastat roli průzkumníka, ale nejvíce mu vyhovuje podpůrná role, ve které může soustavně udělovat poškození a odrážet nepřátele.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

4.5 2 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments