Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Loučí se s námi další týden, tak se posaďte a přečtěte si mé povídání o WoT.

Konec 10. narozenin WoT

Velkolepé oslavy, jež zanechaly na jazyku hořkou pachuť, nebo naopak, vydařená akce? Dostali jsme mnoho. Hlavně mnoho narozeninových mincí. Za ně jsme si mohli koupit styly, a další ozdoby na tank. Komu se podařilo sesbírat 3 klíče, dostal úžasný styl na T30, což je samozřejmě lichý tier, takže se můžete chlubit jen na publiku.

Ke konci oslav prosákly informace o odměně za 1600 mincí, no dostali jsme možnost koupit si A-46. No a taky všechny mrtvé tiery II-IV jež Wg před nedávnem znehodnotilo vybavením 2.0. Tady bych jen podotkl, že tlak na hraní vyšších tierů je vyšší a vyšší, začalo to úpravami stromů přes vybavení 2.0 a doufám v nepokračování posádkou 2.0.

Zpět k oslavám. Záměrně jsem vynechal směrnice a osobní zálohy. To jsou věci, co mohou být opravdu užitečné. Cena jen 20 mincí, super. Mám skoro 3000 mincí tak si něco vezmu. Popravdě když jsem koupil 5 směrnici a kvůli každé musel 3x kliknout a to ještě pokaždé na jiné místo, to asi abych neztratil pozornost, vzdal jsem to. Podobná situace je i s nálepkami.

Odměny za mise během eventu byly standardní a v množství misí a eventů se prostě ztratily. Navíc délka celé akce byla unavující a po 2. části už jsem to ani nesledoval. Když to vezmu kolem a kolem, dávám akci 3-. Co vy?

Hodnocení 10. výročí

Vijovi kulišáci

Vpravo si můžete přečíst komunikaci s jedním z účastníků jeho nedávného videa. Jak je vidno tady, boosting tu je a pokud opravdu WG nezačne něco dělat, jen tak nezmizí. Mnoho problémů by vyřešila změna EULA tak, jak je to v Rusku kde se prostě účet sdílet nemůže. 

Boosting stránky jsou velký problém a i přes jejich opakované hlášení, jsou stále aktivní. A boosteři se to nebojí, dokonce jsou ochotni napsat vám soukromou zprávu na FB, jestli nechcete vyjet tanky. Najdou si vás podle FB skupin.

Mrzí mne tato situace a mrzí mne přístup WG, kdy je toto tiše tolerováno. Stránky běží, tanky se prodávají a WG mlčí. Takže až někoho uvidíte se třemi marky nebo ve “dvě stě šedesátce” nespoléhejte na jeho skill, bůh ví, kde ho vzal. Třeba se dočkáme návratu poctivosti do hry a znaky na děle budou něco znamenat. Jen abychom do té doby ještě hráli, tohle je jen jeden z problémů hry.

 

Chtělo by to něco pozitivního na konec, ale nějak mne nic nenapadá, Steel Hunter a Klub rváčů má na sobě taky “kaňku”. Patch 1.10.1 nepřinese nic zásadního, aby se o tom dal psát sloh a nebo o tom nebylo už psáno. No možná jen tak sázka o malé pivo. No nebudu to natahovat a čus za týden.

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments