Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí, ano, je tu opět konec týdne a mé pravidelné okénko.

Velká expedice

Seriál eventů, jež začal čtyřmi epizodami Frontové linie a pokračuje Steel hunterem, jež je ve své třetí fázi, nedokončím. Nezískám z této akce dva speciální odměnové tanky. Bude mi muset stačit Char Futur 4. Důvody jsou celkem tři, proč tomu tak je.

V prvé řadě je to ztížení misí mezi první a druhou epizodou. Zvýšení požadavků a snížení odměny má nejspíše zaručit, aby hráče udržela déle v režimu. Mise jsou stále splnitelné, ale ta změna mi sebrala chuť pokračovat. To už jsem tady před startem druhé epizody říkal.

Druhý důvod je dlouhotrvající problém s replay, respektive s teamingem. Už loni bylo reportováno, aby se záznamy uchovávaly. Prý stačí screen, jenž s prominutím zfalšuje i desetileté dítě v malování. Samozřejmě záznamy prostředky třetích stran nejsou důkazem i přes možnost v některých modifikacích záznamy z SH ukládat. A přitom Frontová linie záznamy ukládá, dá se předpokládat, že to technicky nemůže být tak složité.

Poslední důvod mne spíše přesvědčil o správnosti mého rozhodnutí. Klub rváčů. Jistě není tajemstvím můj postoj k volbě některých CC. Ale to tady nechci moc rozvádět, možná někdy jindy.

Už loni mne tento event moc neoslovil a tyto změny a nedořešené věci mne v letošním pokračování nepřesvědčily k jeho hraní v dlouhodobém měřítku. Třeba se do příště něco změní.

Polské tanky

Po malé pauze, zapříčiněné ježděním Battle Passu, pokračuji v linii polských středních tanků, dojíždím CS-59. Ten tank je fine, oproti TVIII je to opravdu jiné kafe. Celkem příjemně mne překvapilo maskování, které je na velice příjemných hodnotách. Dělo sice trochu déle zaměřuje, ale pocitově je celkem přesné. Celkově mi tank přijde velice vyvážený. Řekl bych lehce nadprůměr. Už zbývá dodělat posledních 60 000 expů a podívám se na zoubek TX.

Pomyslný žebříček polských tanků

  1. DS PZlnź
  2. CS-59
  3. CS-44
  4. CS-53
  5. B.U.G.I
Pár drobností na konec

S rejnokem jsme opět vytvořili dotazník, tentokrát na téma “Krabičky” Dnes ve 20:00 bude ukončena možnost zasílání odpovědí a začneme se v tom rýpat a vyhodnocovat. Když vše půjde dle plánu, příští týden se dočkáte shrnutí v článku.

Taková čestná zmínka – velice mne zahřálo u srdce, když SuperKravaťák použil náš článek ve videu. Tímto mu děkuji.

No a pak je tu termín aktualizace 1.10.1, jistě jste si všimli, že jde již stáhnout a předpřipravit instalaci. Patch bude spuštěn 21.10.2020. Co vše přinese, se můžete dočíst jak u nás tak na Webu WG.

Tak lovu zdar a štěstí na bojišti.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments