Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Máme tu krásnou zářijovou neděli a já vám nabízím oddechové čtení.

Vrhneme se na to zhurta

Zítra začíná další část Battle Royal modu s názvem Steel Hunter. Minule to byla pohodička a vyjel jsem si to na dvou účtech přes mise za tři dny, bylo to cca 8 až 10 hodin na jeden účet. Pro mne to bylo velice odpočinkové, nastřílet nějakou DMG, sem tam někoho sejmout a v klidu jsem si udělal tři žetonky. Jenže to by nebylo WG, i tentokrát máme mise, ale už to není taková pohoda, místo 5x 200 bodů za 3500 dmg máme jen 100 a ještě musíme nastřílet 4500. To jedno zabití bylo taky ztíženo na dvě, ale to není tak hrozné.

Mám takové tušení, že po odjetí “základní fáze” to už nikdo moc nehrál a dlouho se čekalo na bitvu. Teď budu asi trochu hater, takže místo abychom dali lákavější odměny, WG si prostě řeklo “ztížíme mise”. To je prostě logika. Je pravda, že spousta hráčů to přetrpí a tank si “vygrindí” za ty mise. Mně osobně to trochu kazí dobrý pocit po první epizodě. Když už mám ty tři žetony, tak to si dojedu, ale už mne to nebude tak bavit, abych to jel na dvou účtech. No uvidím.

Komunita tvoří

Mám tu dvě záležitosti, které bych chtěl zmínit. První je Youtube. Jistě jste si všimli, že se objevují noví tvůrci obsahu. Nedávno jsem byl upozorněn na video, jež popisuje, do kterých klanů je dobré se dostat. Je to něco podobného, co jsem tady kdysi rozjel a nepravidelně v tom pokračuji. Bohužel formát rozhovoru je pro mne časově poměrně dost náročný. Nabízím pěkné video s “náborem” do klanů.

Když už jsem ten YT zmínil, máme tu takovou spolupráci se Zubíkem. Sem tam mi dohodí meme na FB. Dělá hlavně funny momenty. A celkem to jde. Tady je poslední díl.

No o YT bych mohl mluvit dlouho, vydalo by to na několik článků. To samé by se dalo říci o Twitch.

Modifikace

Komunita netvoří jen videa nebo články, ale i úpravy hry, takzvané modifikace. Jedná se o úpravy garáže, zaměřovače a mnoho dalších, řekněme pozitivních, úprav. Jsou tu ale i jiné, negativní, jako je vylepšený autoaim a nebo nechvalně proslulá Tundra. Důvod, proč jsem to teď vytáhl i přesto, že je to dlouhodobě známá věc, je jeden průzkum, který chce ve spolupráci s redakcí udělat Rejnok1. Takže odpovídejte po pravdě a o výsledky se s vámi podělíme.

Kliknutím přejdi na dotazník
Common Test

Minulý týden jsem předpověděl příchod CT a hle, v pátek se objevily informace, co nás v nadcházející aktualizaci čeká. Prachsprostě zkopíruji zprávu z našeho FB. Pokud vás zajímají detaily, tak jsem to trochu ozdrojoval.

Vyvážení čínských a německých středních tanků (čínské tanky, německé tanky, všechny články k rebalancu vozidel)
Přepracování některých map – mohlo by se to týkat Hranice říše a Minsku, ale ruku do ohně za to nedám.
2. sezóna hodnocených bitev 2020–2021
Nová speciální a prémiová vozidla – tady je toho tolik, že dám odkaz na tag supertest
Nové prvky personalizace
Halloween event 2020 – snad to dopadne lépe než loni
a další.

No, bojím se toho “a další”, snad vše dobře dopadne.

Trochu se pochlubím, jedna s E5

Celkově se k rebalancu vozidel stavím dobře, E5 dopadla velice slušně. Jezdím ji teď v rámci BP a opravdu paráda, dokonce i odrazí. IS-4 jsem zatím vytáhl jen několikrát, ale mám z ní podobný pocit. Tady se ty úpravy opravdu povedly.

To by bylo pro dnešek asi vše. Dnes se nebudu opírat do CC, zatím se to na fóru toleruje a je to celkem zajímavé. Takže zatím zachovávám “paniku”. Tak za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments