Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Neděle je dnem, kdy končí týden a já si pro vás připravil další dávku mých “mouder”.

Web v křeči

Nevím jak se to stalo, ale asi se mi podařilo rozbít WordPress. Známé problémy, nejde hlasovat +/- v komentářích, někomu můžou zlobit obrázky, pak je tu pár problémů, které vy nevidíte. No, co s tím? Popravdě nevím, ale pokusím se s několika známými situaci dát do pořádku. Držte nám palce.

Maraton a polské tanky

Pocitově, musím říct, se výskyt goldů (čti speciální munice) minimálně zdvojnásobil. Úměrně k tomu spadla kvalita týmů. Nejde to asi staticky z mé pozice dokázat, je to jen pocit. Jinak LIS se pomalu objevuje a když ji potkám, tak z ní nemám “strach”, progetto ve mne vzbuzuje daleko větší obavy.

Když už jsme u těch Poláků, tak budu pokračovat ve svém žebříčku polských vozidel. Úspěšně jsem doexpil CS-53, tank je na tom podobně jako liška, moc respektu v soupeřích nevzbuzuje. Už v recenzi na “padesát dvojku” jsem na to narážel, to dělo strašně krtkuje. Žebříček nové polské větve je tedy následující.

Pomyslný žebříček polských tanků

  1. DS PZlnź
  2. CS-44
  3. CS-53
  4. B.U.G.I

Musím k tomu dodat takovou drobnost, CS-44 a CS-53 jsou na tom téměř stejně, dalo by se říci, že se o 2. místo dělí.

Postoupil jsem tedy k CS-59, zatím jej mám v základu, ale ani tak není úplně špatný. Zatím je pocitově na stříbrné pozici. Snad si příčku udrží. Jelikož mi ale došel PÚ, tak bude expení pomalejší a tím pádem to nebude v topu hned.

Tank Rewards

Tak jako každý měsíc máme tu znovu Tank Rewards. Za 24 dní nasbírat 3200 bodů. Ono to jde i za polovinu, tedy za 12 dní, ale v takovém případě budete muset odehrát minimálně 60 bitev a z toho 10 v četě. Polovinu do tier VIII a polovinu IX a X tieru. Reálně je potřeba 133 bodů denně, to dělá cca 20 bitev, pokukazuji na to, že “dobrých” (čti do 10 místa v týmu). Odměny jsou již standardní, jediný zajímavý stroj je tam Strv. A kdo má všechny tanky, je pro něj jediné lákadlo, tedy pokud nemá prémiových dnů na dva roky.

Trocha pozitivity nakonec

Doufám a pevně věřím, že změna, jež se plánuje na 3. sezonu BP , projde supertestem a budete si moci vybrat vybavení, které se vám bude více hodit. To je opravdu dobrá zpráva. Bohužel další pozitivní věc mne nenapadá.

Tak to je asi dnes vše. Tak zase příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 1 vote
Article Rating
36 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments