OstatníWorld of Tanks

Srdečné pozdravy z Ruska

Zástupci WG nám tvrdí, že zpětná vazba na novinky kolem aktualizace 1.10 je pozitivní.

Nedalo mi to a prošel jsem ruskou obdobu facebooku “vkontakte” a zavítal i na ruské oficiální diskusní forum a pár dalších míst na internetu. Opakovaně nám bylo řečeno, že se zpětná vazba sbírá hlavně u ruskojazyčné komunity, tak jsem se chtěl přesvědčit, jestli tam jsou z novinek opravdu tak nadšení, aby mohl WarGaming s klidným srdcem názor hráčů odněkud z Evropy ignorovat. Můžu prohlásit, že na místech, která jsem navštívil, se názory nás a bratrů z východu naprosto shodují, nelíbí se jim ty samé věci a na ty samé věci si stěžují, stejně jako u nás jsou hodně zmatení ze složitosti a výjimek nového vybavení, a stejně jako u nás se pozitivní odezva objeví velice zřídka. Už opravdu netuším, kde WarGaming ten pozitivní feedback bere… Níže krátká ukázka, sesbíráno náhodně z prvních a nebo nejvíce lajkovaných komentářů.

136 танков, на всех стоит оборудование. примите меры, обуздайте свою жадность!

136 tanků, všechny vybavené. Dělejte s tím něco, omezte svou chamtivost!

а сделать по человечески можно? с выходом обновления 1.10 все оборудование выгрузить на склад

a můžete to udělat lidsky? s vydáním aktualizace 1.10 demontujte všechno vybavení a dejte ho do skladu

Сижу на “Игровом”, но похоже пора переставать вас спонсировать, ибо вы абсолютно игроков не слышите… В чем проблема снять оборудование на склад со всех танков???

Hraju přes tarif „Igrovoj“ (speciální tarif internetu vytvořený ve spolupráci WarGmingu a Rostelekomu) , ale zdá se, že je čas přestat vás sponzorovat, protože absolutně neslyšíte hráče … Jaký je problém sundat všechno vybavení z tanků a dát ho do skladu ???

За новый Заработок бон отдельное спасибо. понерфили и разозлили игроков. отдельный диз вам

Za nový systém získávání bonů fakt děkuju. Ponížili a rozhněvali jste hráče. Speciální dislike pro vás.

Скажите вот у меня 540 танков в ангаре и на всех танках от 5-го лвла и выше стоит оборудование. Получается сейчас десятки миллионов серебра были выкинуты зря?

Řekněte mi, mám v hangáru 540 tanků a všechny tanky od LVL 5 a vyšších mají vybavení. Takže teď mám zbytečně vyhodit desítky milionů kreditů?

Главный вопрос кому и зачем это надо? Для чего ломать систему выстроенную годами, плодить баги или просто создавать видимость бурной деятельности а? Или может быть в игре других проблем не существует кроме оборудования? Может быть перенести все это рвение на борьбу с турбинами которых в игре около 80% боев нет? А так вообще плевать на все ваши потуги и тем более оборудование, не понравится или будет напрягать снесу клиент, делов на 3 минуты.

Hlavní otázkou je, kdo a proč to potřebuje? Proč rozbít systém vybudovaný v průběhu let, proč riskovat chyby, chcete jen vytvořit zdání hektické aktivity? To nejsou ve hře kromě vybavení žádné další problémy? Kdyby jste přenesli všechno tohle snažení do boje proti turbobitvám, které tvoří asi 80% bitev ve hře? A celkově kašlu na všechny vaše pokusy, a nejvíc na vybavení, komu se to nelíbí nebo je z toho naštvaný, smazání klienta (odinstalace hry) je práce na 3 minuty.

4 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments