Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Chtěl jsem nejdříve komentovat verzi 1.10, ale je mi z toho nějak zle, takže dnes to bude jiné, budu povídat o boosterech. Bude z toho malý seriál.

Nepravidelně v neděli budu přinášet příběhy obyčejných hráčů. Budu je nazývat “Áčko”, “Béčko” a “Céčko”.

Upozornění: “Následující příběh je smyšlený a nepopisuje žádnou skutečnou osobu ani událost, podobnost je čistě náhodná”

Začneme – nečekaně – Áčkem

Tento hráč si nechá “kamarádem” dělat marky na “desítkovém” tanku a zaplatí mu herní měnou, respektive goldy. Naše Áčko chce prostě vypadat jako frajer a nechce se mu dát tu “práci” ten tank vymarkovat, vymarkovat je silné slovo, kamarád mu vyjede pouze dva MoE. Takže nám bude jezdit po publicu někdo, kdo ty frčky nezískal “poctivě”. Co je horší, samotné “Áčko” to může dostat do problémů. Není to tím, že ho znám, ale tím, co se může v takovém případě stát.

Nastíním situaci. Bitva, on se skoro vymarkovaným tankem a spoluhráči si myslí, teda někteří, že když má 2x MoE na děle, že to, jak se říká potahá. A ono ne, prostě to prodá. Třeba i v chatu v bitvě dostane trochu vynadáno. Popravdě, kdo to čas od času neprodá, že ano? Prostě to někdy nevyjde. Kámen úrazu je ale někde jinde. Naše Áčko je “rajče”, má pár tisíc bitev a WN8 kolem 500, osobko do tří tisíc.

I mně do garáže sem tam někdo napíše, že jsem noob a pak, když se podívám, jak on zahrál a podobně, zjistím často, že je to nizkotierový honič statů a tak. Ale jak asi bude reagovat na někoho takového, jako je Áčko? A co další hráči, kteří si díky tomu MoE myslí, že hrají s “dobrým” spoluhráčem?

Nakonec “Áčko” ten tank nechá v garáži i když se chtěl chlubit dvěma prýmky. Peníze pryč a sláva žádná.

MoE byly zamýšleny něco jako “skillmeter”, ale stal se z nich obchodní artikl. Ano, náš hráč bude těžko vlastnit na tomto tanku svojí snahou jedno MoE, ale jeho touha mít ty dvě frčky se může otočit proti němu a stojí to za ty peníze?

Tímto bych “příběh”, co se stal, děje nebo snad stane uzavřel. Někdy příště vám povím o “Béčku”.

Dovětek

Nedá mi to, ještě se vyjádřím k formě platby za “službu”, jestli se tomu dá tak říct.

V tomto případě je úhrada v herní měně, tu musí hráč poslat jako dárek a zaplatí mu obnos zprostředkovaně přes WG. I když mi praktiky boostování nejsou milé, v takovýchto případech, kdy je platba provedena skrze WG, jsem ochoten přimhouřit oko.

Důvod je prostý, MoE je přeci jen vizuální záležitost a může jen ojediněle zkazit herní požitek, ale hlavně peníze za službu jdou WG. Dalo by se říci, že všichni jsou spokojeni. Tedy skoro všichni. Stále je to v rozporu  LSKU a Licenční smlouvou produktu.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 1 vote
Article Rating
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments