OznámeníWorld of Tanks

Fakt nebo fikce? Objekt 780 jako dárek?

Osobně velmi pochybuji, že to je reálné, ale stopy tu máme, tak hurá do toho. Bude Object 780 dárkový tank za 10 let World of Tanks?

Pokud by vás zajímalo, o jaký stroj se jedná, například zde jsme o něm psali

Někteří hráči mu říkají “sovětské Progetto”, samozřejmě bez dobíjecího zásobníku. Ale vzhledem a některými vlastnostmi může někomu Progetto opravdu připomínat. Tank je znám již delší dobu, od poloviny května známe i jeho parametry a nedávno byly zveřejněny podrobné obrázky některých detailů na povrchu. V tom děkuju Jmeno1 za upozornění. A teď k tomu, čeho si na zveřejněných obrázcích máme všímat. Mimochodem, obrázky zveřejněné v květnu byly z takových úhlů, aby detaily, o kterých budeme mluvit, nebyly vidět…

Tank má na bocích věže jakési krabice, jejichž účel si netroufám odhadovat. Na původních obrázcích byla vidět jen ta jedna na pravé straně, s číslem 1. Nové obrázky ukazují dvě stejné krabice na druhé straně věže s čísly 1 a 0. Tady máme první indicii ukazující na aktualizaci 1.10.
Vlevo vzadu na korbě se nachází bílou barvou přes šablonu stříkaná číselná řada 12810 – ta může odkazovat na datum 12. srpna 2010.
Vlevo na věži se nachází svářečkou napálená číselná řada 14810 – to
můžeme interpretovat jako druhé datum, tedy 14. srpna 2010.
V době od 12. do 14. srpna došlo ke spouštění hry – release se tehdy údajně neobešel bez drobných problémů, ale u zcela nové hry to je pochopitelné.

O těchto stopách prý SuperTesteři nesměli mluvit, dokud WarGaming neuvolní ke zveřejnění finální obrázky tanku, které vidíte dole v galerii. Přesto se v některých diskusích v RU regionu prý již dříve o těchto číslech spekulovalo. 

Otázkou je, zda se Objekt 780 stane dárkovým tankem za 10. výročí WOT. Například za všech 5 nasbíraných klíčů. Osobně bych nečekal, že od WG dostanou takový dárek všechny účty. Při představě, že se rozdá tier 10 tank všem, včetně úplných nováčků, mě obchází hrůza, ale přiznávám, že trochu se tím i bavím. Náhodné bitvy by se na chvíli změnily v malé peklo. Další možnost je první tier 10 premiák v prodeji, ostatně tank má prozatím cenu nastavenou na 100 goldů, což může znamenat, že WG má důvod oficiální cenu prozatím tajit. A samozřejmě se nabízí mnohem méně senzační vysvětlení, například maraton. Vaše názory si rádi přečteme v komentářích.

Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments