Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Jsem naštvaný, tak to bude podle toho vypadat. Čtení na vlastní nebezpečí.

Buff nebo Nerf?

Koho tohle minulo, tak by měl zpozornět. V 2. iteraci aktualizace 1.10 se změní Italové, to jestli změnu potřebují nebo nepotřebují, nebudu komentovat, to je věc WG. A to má pocit, že potřebuje změnu. Jejich rozhodnutí a celkem nic proti tomu.

Ale co mi vadí, je zabíjení stromových tanků, takže z tanků na 8. tieru udělá panteru nepoužitelnou, pokud dnes fungovala jako náhrada za Progetto 46 a hráči, kteří ji používali v šarvátkách, ostrouhají.

Rozevřou se nůžky mezi platícími a neplatícími hráči. Když to přeženu, je to krok k P2W. Prémiový tank je výrazně lepší než stromový.

EBR je na tom podobně, teda ten prémiový. Tady je situace trochu jiná, Lynx mu sahal sotva po kolena. Ale zachování jeho “vlastností” vlastně hru až tolik nezmění. Taky mne to netěší, ale zůstane to alespoň tak jak to je, zkrátka LT na 8. úrovni mají smůlu. Co si budeme povídat. Je hezké, že “kolečkáři” budou po výstřelu pomalejší, ale je otázkou, jak to bude znát.

Tohle mi trochu připomíná situaci okolo změn munice, kdy KV-2 a KV-2(R) měli jako jediné dva tanky ze hry zachovanou průbojnost u HE granátů. Tenkrát to dostal jak prémiový tak i stromový stroj. Toto zachování mechanik u “vybraných” vozidel, jsem taky kritizoval tak jako dnes. Rozdíl je, že změna munice se nedostala na CT.

Jako majitel Progetta i premiového EBR jsem pro jejich nerf.

Vybavení 2.0

Okolo toho jsem napsal dost v úterý a nebudu se k tomu vracet.

Války o kov

Kampaň skončila, Na Fb jsem zveřejnil tabulku od Peacemakera s výsledky českých klanů. Já jsem si odnesl nějaké bony, dny PÚ a Cearnavon AX. Uvidím, jak se budu účastnit další kampaně. Ono celkově, co se v posledních dnech okolo hry děje, mne moc netěší. Celkově mi to zážitek ze hry znechucuje.

Dost negativního!!!

Tak jsem tady postěžoval na CT1.10, pokud chcete i vy, jděte se vyjádřit na Forum hry. Teď už opravdu něco pozitivního. Pomalu se nám odhaluje Steel hunter, druhá fáze expedice 2020. První epizoda by se měla objevit již v září. I když mne to minule moc nebavilo, letos to vypadá lépe, má se hrát na dvou mapách a s pěti národy.

Dnes mi to pozitivní nějak nejde, tak to radši nebudu prodlužovat. Za týden snad veseleji, čus.

 

 

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments