Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je to nečekané, ale je tu opět neděle a s ní můj pravidelně nepravidelný komentář k událostem ve WoT a vlastně všemu možnému.

Plivnutí do tváře?

Dlouho se ví, že při zahájení nové sezony RB se změní bonový obchod, tedy rozšíří. Ten dopadl jak dopadl, jsou tam sice “vzácné” tanky, ale asi všichni víme, jak na tom jsou. A ani nechci mluvit o tomto obchodě.

Téma, které chci nakousnout, se jmenuje Kampfpanzer 50 t. Asi se ptáte, proč? Je to celkem jednoduché, tank bude v prodeji za vstup do druhé divize. A pokud se vám bude dařit, můžete získat slevu až 6000 bonů za jednu sezonu. V článku od WG jen není cena tanku, ale oficiální video uvádí 20 000 bonů.

Co to znamená? Stačí se dostat do zmíněné divize a mít dost bonů, a odměna, kvůli které mnoho hráčů podstoupilo “grind” trvající přes půl roku. Ano, nyní to bude taky grind, bude ale ulehčen díky “zákazu” speciálních vozidel na tieru X. Docela to degraduje snahu z loňska. Nebudu říkat, že se nezúčastním, jelikož kampaň jsem taky jel i přes tvrzení, že nepojedu. Ale o tom níže.

Dnes strašně odbíhám od tématu. Tak zpět k plivanci. Po uvolnění M60 a 121B, a vlastně i dalších tanků z kampaně v bonovém obchodě, je tu další facka hráčům, co si dají tu práci a ty tanky si vyjedou. Ano, je to možnost získat vozidla, která byla k dispozici, když hráč nehrál WoT, ale místo recyklace se v podstatě prodávají.

Recyklací je myšleno například jako sekundární odměna v eventu. Tak jako to bylo, teda je, s AE Phase I. U tanků z CW kampaní jsem ochoten přimhouřit oko, jelikož jsou to odměny z prvních kampaní, i tak to ovšem otevřelo vrátka “prodeji” jiných strojů. “Kampf” je však čerstvá odměna a určitě by neměla být tak lehko k mání. Jak to vidíte vy?

Na druhou stranu, je mi to milejší, než prodej tanků prostřednictvím vyjíždění. Tady jdou “peníze” WG a ne do rukou 3. osoby. Vyjížděči jsou větší problém než bonový obchod a lehce získaný “Kampf” a “speciální”další vozidla.

Dopady kampaně

Jak jsem výše zmínil, aktivně se účastním. A upřímně? Baví mne to. Oproti SH je to prostě o úroveň vyšší zážitek. Nejdříve jsem nastoupil jako záloha, ale prakticky jsem od začátku členem jednoho týmu a jel jsem s ním skoro všechny bitvy. Na tank to nebude, maximálně v aukci, ale na to mám málo bonů. Tank ale sestavím.

Největší dopad to má na osobní život, manželka mi to zatím toleruje. Jsou i jiné problémy, hlavně ty herní. Kampaň přináší hádky v klanu, nervy tečou, každý chce urvat co nejvíce. Chce to hlavně klid, je to jen hra, i když nás všechny hodně baví. Na foru jsem četl, že kampaň je nejčastější důvod vzniku klanů, ale i jejich rozpadu. Něco pravdy na tom bude.

Další, co během kampaně nedělám, je, že nejezdím prakticky “public”. Takže trpí Tank rewards, Highway rock, i Battle Pass. Dříve jsem souběh eventů a CW moc nevnímal, ale teď to silně pociťuji. Mám možnost sedět u toho celý den a nechodit do práce, abych to stihl vše a nebo něco vypustit. Radši vypouštím, hra nebude přeci řídit kdy si vezmu nebo nevezmu dovolenou. Teď se vrátím trochu k RB, opět se budou křížit eventy. Moc často nekritizujeme křížení akcí, ale s příchodem TR, se to kříží více a více.

No a jak vy si stojíte v kampani?

CT 1.10

Změny v tomto patchi jsou velké. Budou upravena italská vozidla, konečně dojde na EBRy a i na “účko” i když tam to není tak výrazná změna. Mnoho věcí se dočtete v úvodním článku vydaném WG. Změny na italských tancích se týkají přesnosti, ale hlavně nebudou moci mít nabiják a to ani prémiové Progetto. Podobně to platí i prémiového EBR, které dostane stejný postih pohyblivosti jako jeho soukmenovci ze stromu. My se vám budeme pokoušet dodat všechny dostupné informace. To jsme již zveřejnili ráno a já se spíše opakuji.

Z novinek co jsou v CT a měly by se objevit na live serveru se nejvíce těším na Perlovou řeku.

Soutěž

Naše soutěž má už druhého výherce, ten už si užívá svoji odměnu. Ale stále nikdo nesplnil bonusové mise a poslední odměna čeká.

To je pro tento díl vše, budu se snažit psát každý týden, ale je těžší nacházet pro mne témata, nebojte já si něco najdu a nedopadne to jako minulý týden, kdy jsem to schytal na FB v meme. Tak čus příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments