Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dnes to vezmu z pohledu eventů

Frontová linie

Zítra ráno nám končí 3. epizoda tohoto eventu, na konci května nás čeká letošní poslední část této akce a my si konečně budeme moci za 12 žetonů vybrat jedno ze tří vozidel. Tedy ten, kdo to přetrpí až do konce. To jsem přehnal, zase takové utrpení to není, loni to bylo na jednu stranu horší, ale zase odměny šly získávat postupně. A jestli se nepletu, tak STA-2 bylo snad dostupné po 2. epizodě.

Jsou však slyšet hlasy, že to hráče nebaví, důvodem jsou kolečka a dokonce i to, že jsou dvě mapy. Tady dělá problém hlavně Kraftwerk. Upřímně – chtěl by trochu poupravit hratelnost, ale že by to byla nějaká hrůza, to se říct nedá. Ona i Normadie by potřebovala pár změn a to i přes fakt, že drobnými úpravami prošla.

PvE na Berlíně

Když něco končí, Frontovka, tak jiný event začíná. Je to Cesta do Berlína. V poslední době má WG ve zvyku nás zavalovat eventy, až to není hezké. Střídá se to jako na běžícím páse. To byla taková odbočka, zpět k Berlínu. Měl by to být vývoj Home Front, celkem se mi líbí postupné odemykání mapy, rozdělené do pěti fází.

Další zajímavostí je, že se nám poštěstí zahrát s dvěma vozidly, která jsou jinak těžko získatelná nebo dokonce nedostupná. Do první skupiny patří T26E3, což by se dalo brát za historického předchůdce tanku Pershing, Dále je to IS-2V, podle miniatury bych řekl, že je to IS-2 Berlín, i když je to pouze mutace standardního stroje. Pak tu máme ještě ISU-122S. Je otázkou, zda vozidla budou mít v eventu ponechaná status prémiových tanků.

Druhou skupinu tvoří dva stroje T-44-85 Ta je relativně dlouho v datech hry, ale zatím se nikde a nikdy neobjevila, pokud se mýlím, opravte mne v komentářích. No a druhé vozidlo je Churchil IV, tady mne napadá, že to bude pouze mutace klasického Churchila na 5. tieru.

Vzhledem k tomu, že mne Home front neoslovil, nečekám z mého pohledu žádné zázraky, určitě to zkusím, tak jako rvačku, ale asi to hrotit nebudu. I přes fakt, že odměna v podobě IS-2S je pro mne relativně lákavá, nemám žádnou prémiovou heavy na trénování ruských posádek. No uvidíme.

Letem světem nakonec

Tankrewards tu budou i v květnu, zatím nevíme od kdy, ale řekl bych, že začnou v příštím týdnu. Díky ASIA serveru víme, co by tam mělo být. A děkuji prozřetelnosti WG, že se dá odměna vyměnit za prémiové dny.

Jak jsem řekl výše, ke konci května bude poslední FL a také nás čeká 2. milník v 10. výročí WoT.

No a úplně závěrem zmíním akci na vrcholku stromu, která začne zítra. Tady se trochu zastavím, Objekt 268 je sice zajímavý stíhač, ale vídám ho tak strašně málo, že jsem pomalu zapomněl, že je ve hře. Od doby, kdy se objevila V4 je prostě na druhé, spíše tedy na třetí koleji. T-100 LT je na tom podobně po příchodu koleček, také hraje druhé housle, ale je to jeden z těch lepších LT, tedy až po EBR.


Tak jsem na konci. Těch eventů je opravdu tolik, že nevím, zda jsem na nějaký nezapomněl. Tak za týden znovu. Vymyslím do té doby snad nějaké téma. Čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments