OznámeníWorld of Tanks

Cesta do Berlína – pár drobností

Tak zítra to vypukne. Místo jednoduché obrany, jak jsme zažili minule, bude letos event obsahovat kombinaci útoku, obrany a lovu na “bosse”.

Boti mají být ještě přesnější a “chytřejší”. Naštěstí to vypadá, že počet bitev není omezen, žádné kanystry s palivem se nekonají. Těšíte se? Nebo jste alespoň zvědaví, jak to bude vypadat? Tady je malá ochutnávka z toho co nás čeká.

Pokud vylepšíte všechny své jednotky na nejvyšší, třetí úroveň, budete moci ke svému nicku připojit tento odznáček. Text v češtině prozatím nemáme k dispozici, ale zhruba se tam píše: Poslední výkřik techniky. Uděluje se za dosažení maximální úrovně všech jednotek v události “Cesta na Berlín”  roku 2020. Medaile se pak uděluje za splnění všech úkolů, které event obsahuje.

Od začátku akce budou k dispozici tři mapy. K výročí ukončení II sv. války 8.května k nim přibude ještě čtvrtá mapa, která pak zůstane až do konce eventu, a na kterou bude mít přístup pouze technika nejvyšší, III úrovně. Přesný čas zpřístupnění Berlína má odpovídat přesnému času ukončení války, tedy 22:01 UTC , což u nás při letním času odpovídá jedné minutě po půlnoci.. takže u nás vlastně závěrečná část eventu nastane až 9.května, stejně jako v Rusku. Tam totiž díky časovému posunu začne až hodinu a minutu po půlnoci, a ze stejného důvodu se tam “Den Vítězství” slaví o den později než v Evropě. Tou poslední mapou, o které mluvím, je samozřejmě samotný Berlín. V budoucnu o něm pravděpodobně ještě uslyšíme. Chystá se totiž jeho přidání do klasického režimu náhodných bitev. Po zpřístupnění Berlína byste se s ním měli v tomto eventu setkávat v 30% her. A teď už k jednotlivým mapám. Přinášíme vám jejich minimapy a načítací obrazovky.
Přepracováním Ruinbergu vznikla eventová mapa Kvelburg. Povšiměte si, že mimo dalších drobných úprav je centrální ulice vyznačená jako nepřístupná oblast a průjezd středem mezi městem a východní otevřenou částí tak pravděpodobně nebude možný.

Přepracovaná závěrečná městská část mapy pro Frontovou Linii Normandie dostala název Odra. Přiznám se, že z minimapy toho tady příliš nevyčtu, snad jen nepřístupná “výtopna” na kolejích ve východní části na sebe upozorní, ale jinak uvítám vaše komentáře pod článkem.

Úpravou Siegfriedovy linie vznikla mapa Západní Val. Podle minimapy se bude startovat v jihozápadní části, kde si můžeme povšimnout maličko hustší sítě bunkrů a překážek.

A konečně Berlín je jedinou opravdu zbrusu novou mapou. Teprve čas a praxe ukáže, jestli se na její příchod do náhodných bitev můžeme těšit nebo se ho obávat.

0 0 votes
Article Rating
19 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments