OznámeníWorld of Tanks

Další sezona náborového programu

Za nedlouho začíná další epizoda

Pokud náborový program neznáte, tak stručně: Ve hře můžete vytvořit pozvánku pro nový nebo hodně dlouho nepoužívaný účet a po splnění určitých podmínek a vyježdění příslušného počtu bodů na tom novém/druhém účtu dostanete bony, unikátní kamufláže a hlavně jak náborář, tak rekrut dostanou možnost si vybrat premium tank zdarma. Můžete samozřejmě pozvat sami sebe a na svém druhém účtu si vyjezdit premiák pro účet hlavní.

Každá epizoda je tu s námi 120 dní, tedy přibližně 4 měsíce. A ta stávající za krátkou chvíli končí a začne epizoda další, v pořadí čtvrtá. Co vás bude jistě zajímat je fakt, že pokud nestíháte program s vaším rekrutem dokončit, převede se kontrakt do další epizody a zůstanou vám i všechny doposud naježděné body. Se startem nové epizody se vám smažou jen nevyužité sloty pro pozvánky a zároveň dostanete dva sloty nové. Pokud tedy chcete jezdit rekrutů více, využijte pozvánek, které máte už teď a vytvořte rekruty před koncem epizody, po startu nové epizody dostanete dvě další pozvánky a rekruti vám zůstanou.

Do seznamu finálních odměn budou přidány dva nové tanky, jeden pro náboráře a jeden pro rekruta. Bohužel prozatím není známo, které to budou. Pokud je váš současný kontrakt těsně před dokončením, máte tedy dvě možnosti. Buď vsadit na jistotu a kontrakt rychle dojezdit s tím, že si vyberete ze současného seznamu odměn, nebo riskovat, že body opravdu zůstanou a mít po začátku nové sezony o jednu možnost navíc. Zpráva zároveň uvádí, že dva nové tanky by měly být v budoucnu přidávány s každou novou sezonou.

A co je asi nejdůležitější je datum startu nové sezony. Podle všeho se dočkáme 22. května 2020.