OznámeníWorld of Tanks

ISU-152K na Supertestu

Velitelé, brzy na Supertestu přivítáme ISU-152K, sovětské TD na VIII tieru.

Jeho výjimečnou vlastností je 152 mm dělo BL-10, které se může pochlubit vysokou penetrací pancíře s alfou 750 HP. Základní munice probije až 286 mm oceli a speciální APCR munice si poradí s 329 mm pancíře. Přesnost děla již ovšem není tak působivá (0,41 na 100 m ) a ani jeho čas doměření (3,4 sekundy ) či rychlost palby (3,16 výstřelů za minutu ) nepatří mezi skvělé vlastnosti.

Pokud budeme mluvit o jeho pancíři, ISU-152K se podobá svému protějšku z výzkumného stromu ISU-152 s 90 mm pancířem v přední části velitelské věže a výdrží 1200 HP. Dynamika je u ISU-152K podobná, vaše maximální rychlost je 40 km/h a měrný výkon je 12,7 hp/t.

Když to shrneme, tak ISU-152K je velmi podobný svému protějšku z výzkumného stromu, tedy relativně řečeno. Rozdíl je nepatrný: horizontální střelecký oblouk je o něco větší, penetrace pancířem také, ovšem za cenu menší mobility s mírně delší dobou nabíjení. Tomuto vozidlu se nemusíte přizpůsobovat, protože jeho herní styl je mnohým hráčům známý: přepadové TD s výborným jednorázovým poškozením.

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments