Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

První březnová neděle je tu a s ní moje pravidelné poohlédnutí za děním ve hře a možná se podíváme, co se bude dít.

Trochu se podíváme na kampaň

Jistě víte, že se poměrně dost pohybuji po sociálních sítích, sem tam se mi podaří něco ulovit. Tentokrát jsem narazil na zajímavý projekt klanu TOWI. Nejvíce k tomu řeknou autoři sami. Jedná se o přímou citaci z jejich příspěvku na FB

Zimní kampaň s názvem DoI (Dawn of Industry) je již nějaký čas za námi. Vzhledem k tomu, že neexistuje žádný přehledný web o tom, jak si Cz/Sk klany vedly v této kampani, v TOWI jsme se rozhodli takový web vytvořit.
? V tabulce jsou vypsány veškeré Cz/Sk klany a jejich hráči, kteří se aktivně účastnili.
V tuto chvíli jde pouze o tabulkový výpis veškerých hodnot klanů i jednotlivých hráčů. Do budoucna určitě plánujeme tento kampaňový web upgradovat, přidávat detailní informace o klanech, grafy, statistiky, apod..
V brzké době bychom rádi také zveřejnili vlastní databázi klanů, která by měla obsahovat i dlouho námi připravovaný objektivní vzorec pro výpočet efektivity klanu.
Mimo klanové databáze máme rozpracován i projekt databáze hráčů. Taktéž s unikátním vzorcem, který se podobá současnému “nejefektivnějšímu” WN8.

Pokud by byl o tyto projekty zájem, určitě oceníme feedback.

Doufám, že se klukům bude i na dále dařit a projekt půjde podle jejich plánů.

No, ke kampani jinak není co dalšího dodat. O banech jsme psali. Na výsledky se můžete podívat o kousek výše, nebo na našem FB, kde jsem sdílel tabulku od Peacemakera. Tímto bych téma kampaně uzavřel.

Aktualizace 1.8

Datum aktualizace je naplánováno na 4.3.2020, ale vy, kdo jsem chodíte pravidelně, to víte z banneru na hlavní stránce. Je otázka, co aktualizace přinese. Ano, je tu frontová linie, jež je plánována od 9.3. Dále tam jsou Ranked Battles aneb Skill MM v praxi. Ne, to byl trochu fórek. Odměnou za ně by měl být Kampfpanzer 50t. Ale tohle všechno jsou známé věci, co tedy jiného zajímavého přinese? No, pokud je pravda to, co zmínil včera Vija, tak v podstatě nic. Jediná zajímavá věc v patchi je Battle Pass a ten má nejspíše problémy. Tím pádem aktualizaci řadím do kategorie nepotřebná. Tak snad to nakonec dají do kupy a budeme využívat bonusy z BP. Nebo jsem něco zásadního v aktualizaci přehlédl?

Trochu k webu

Jistě jste si všimli, že jsme méně aktivní. Není to tím, že nás to nebaví, prostě jsme teď vytížení jinde. Já a Vija máme frmol v zaměstnání, stejně tak Monča. Ostatní na tom nejsou o moc lépe. Zachovejte nám přízeň, i když nebudeme tolik aktivní. Hned jak bude po “stresech”, budou se objevovat opět naše články, jako jsou recenze tanků a další naše projekty.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments