OstatníWorld of Tanks

Teorie kolem Černého Trhu

Hned na začátek – neberte tento článek jako informační. Vše, co by se náhodou vyplnilo, je náhoda. Redakce nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené předčasným odhalením některého tajemství. Pokud nemáte rádi dohady a konspirace, nečtěte dál. Varovali jsme vás.

Začneme velkou tabulí za “bezvlasým pánem v černé bundě”. Obsahuje spoustu čísel a poznámek. Mimo jiné i S 09 29 a P 09 29. Ani přes usilovné pátrání jsem nepřišel na to, co se kolem hry událo 29.září. (9.měsíc, 29.den). A nenapadá mě, co by mohl mít s hrou společného například židovský nový rok Roš ha-šana. Nebo jakýkoliv jiný svátek či výročí, které na tento den připadají. Pokud zkusíme význam čísla převést na číslo aktualizace, zjistíme, že 0.9.2 přinesla sovětský premiový pětkový stíhač tanků SU-85I. Ale co si pak počít s tou poslední devítkou v nápisu? Jedna z teorií poslední číslici prostě ignoruje… Tato stopa je možná slepá. Možná ne.

Zajímavější částí je nápis o něco níže. Aktualizace 1.6 přinesla do hry britské lehké tanky, nabízí se tedy FV1066 Senlac. Ten ale přišel dříve, ne společně s nepremiovými tanky. Dále v aktualizaci pro supertestery přibyl britský stroj A43 BP, o kterém se jako o jedné z možností Black Marketu mluvilo. Stejně tak pouze pro supertestery přibyly obě verze dvoudělového Object 703 Version II. Jedná se 100mm, druhá se 122mm děly. U těchto tanků ale pořád chybí to US. Americkým prémiovým strojem, který přišel v aktualizaci 1.6, je T54E2 a samozřejmě AE Phase I. Původně americkým strojem, ale v cizích službách je též M48 Raumpanzer, který do hry přišel též v aktualizaci 1.6. Dál nechám vaši fantazii pracovat. Je také možné, že čísla a písmena neznamenají nic. Takže přejdeme k jiné teorii.

 

Pominu, že ve všech jazykových mutacích se mluví o KV-5. To je příliš nápadné, ačkoliv i tento stroj by se prodávat mohl. Stejně tak LeFH artynka, kterou jedna teorie symbolicky spatřuje v úderu kufrem do hlavy ve scéně v letadle. Vtipné. Mnohem divočejší teorie vznikla kolem scény, v níž mladík drží papír a říká, že vidí tři hlavně, tři děla. Snímek této scény máte jako náhledový obrázek článku. Následně mu překupník papír otočí. Mladík pochopí a překupník v původní ruské verzi řekne “para”. V anglické verzi je tam “ready”, bohužel. Ruské “para” znamená pár, dva. Proč vám tohle tak dlouze popisuji? Nu, obrázku vlevo jste jistě už věnovali pozornost. Bláznivá teorie říká, že si mladík tři čísla sedm vzhůru nohama vysvětlil jako tři děla. Překupník následně upřesnil variantu dva, tedy že mluví o Obj.777 variant II., sovětském tanku, který je ve hře už velmi dlouho a před nedávnem byl upraven a přesunut z desátého na devátý tier.

Divokých a bláznivých teorií jde kolem černého trhu vytvořit dost a dost. Faktem ovšem zůstává, že tentokrát si Wargaming s utajováním dal skutečně práci. Všechny seznamy tanků, které v BlackMarketu “zaručeně” měly být a toulaly se po internetu, vzaly za své hned s vydáním prvního Lansena C.

 

V komentářích nám můžete dát vědět, která teorie vás pobavila, jestli některou považujete za pravděpodobnou nebo jestli máte nějakou vlastní.

 


Nakonec opakuji upozornění je to je teorie. Není to leak jen predikce.

Zdroj:
youtube, vkontakte wotleaks
0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments