OznámeníWorld of Tanks

Globální balanc o krok blíž

Mnozí z vás se účastnili testů na Sandbox serveru. To, co se tam testovalo, je nyní o kousek blíž skutečnosti.

Jen pro připomenutí: Jedná se o plošné nerovnoměrné zvýšení výdrže tanků (HP) provázané se zvýšením hodnoty poškození na výstřel u základní munice. Prémiová munice si své poškození na výstřel zachová na současné hodnotě. Výbušná HE munice ztratí úplně průbojnost, její hodnota průbojnosti bude nula. S výjimkou dělostřelectva, ovšem to má navíc ještě dostat zpět speciální HEAT a AP munici.

V současné době Wargaming dokončil shromažďování svých dat a připravuje se na spuštění finálního testovacího serveru. Až přijde, bude přístupný údajně pro všechny hráče, kteří si budou chtít změny vyzkoušet. Podle Wargamingu je to velmi důležitý krok ve vývoji hry. Pokud bude odezva od hráčů kladná, budou změny aplikovány na herní server a Wargaming bude dál pracovat na balancování jednotlivých tanků. Pokud se vám chystané změny nelíbí, je to zároveň poslední šance, kdy se můžete ozvat a pokud bude zpětná vazba velmi negativní, jsou vývojáři prý odhodláni vše smazat a vydat se jinou cestou.

Prozatím nebylo potvrzeno přepracování technologických stromů. Wargaming se chystá odstranit spoustu vozidel nižší úrovně ze hry, aby „zefektivnil“ postup hráčů vývojovými stromy. Je možné, že práce tu ještě nepokročily natolik, aby je vývojářský tým uvolnil k testům.

Velmi neurčitá zmínka padla o odměňování hráčů za účast na testech, hovoří se o něčem ve stylu „WoT classic 0.7.0“.

Zbytek informací má být zveřejněn v pondělí 10. února na streamu na youtube kanále World of Tanks Europe

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments