Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Ten týden tak letí, to není možné! Ano, jsem opět tu.

Co hýbe komunitou

Je to samozřejmě černý trh. Každý den dvě nabídky. Letos se nám představila novinka a tou je aukce. Což mi přijde jako příjemná změna. Bohužel zase se to neobešlo bez přešlapů, nemyslím tím LeFH, nad kterou se rozčiloval Konvalina11, myslím SU-76I. V prvé řadě nasazená cena 15 000 goldů. Za to má člověk dvě prémiové osmičky. Ale to bych ještě bral, je to přeci jen Černý trh. Největší je asi chyba v záměně tanků, kdy bylo nabídnuto k prodeji SU-76G FT, což je standardní stroj z výzkumného stromu. Naštěstí vše dobře dopadlo a kupující nakonec dostali to, co chtěli.

Další důležitá událost je jistě Common test verze 1.8, objevuje se tam pár věcí, co se mi líbí. V prvé řadě je to úprava statistik. Jakožto hráč, jež nepoužívá žádné modifikace, oceňuji změnu. Potom je tu ještě změna odměn za bitvu, jsou to všem známé zámečky, jež se postupně rozbíjejí. Nyní by to mělo býti formou misí, ale toho jste si jistě všimli ve videu, které vydalo přímo WG. Nakonec jsou tu ještě Ranked Battles. Ty bych doporučil všem, co chtějí skill MM v tom smyslu, aby dobří hráli jen proti dobrým a špatní proti špatným. Jinak tento mód hry mne vůbec neoslovil.

V aktualizaci je skryto více, než nám WG říká. Objevují se tam nové prémiové tanky, maskování a další drobnosti, ale to jste na stránkách už viděli. Celkově nová verze nepřináší nic převratného, klidně to mohla být menší aktualizace s číslem 1.7.3, myslím že tyto změny nemusely být testovány na CT. Jde jen o to udržet tříměsíční pravidelnost. Spíše by mne zajímalo, jak je to s novou mapou Berlín a staronovou Perlovou řekou. No alespoň jsme se dozvěděli, že se pracuje na rebalancu. Dnes už to ke hře a WG stačí, pojďme dál.

Co uvízlo v síti

Co by to mohlo být? Jsou to opět modely. Papírové modely. Tentokrát se jedná o japonský střední tank STB-1. Jak je v poslední době zvykem, jsou k dispozici dvě varianty – jednodušší a složitější. Složitější vypadá velice dobře.

Kdo nebude lepit, ale přesto by STB chtěl jako tapetu, může si stáhnout screeny od Kipinky:

Márty pokračuje v osvětě ohledně map. Doporučuji se podívat. Pro začátečníky opravdu užitečné a pro zkušenější je to poučné. Poslední, koho si pamatuji, že se pustil do rozboru map, byl SuperKravaťák. Ten to bral ale mapu po mapě. Každopádně se ale pustil do dalšího zajímavého projektu. Na každém TX MT odehrál 100 bitev a hodnotí jejich kvality. Je to je to pěkné povídání a dost se v něm dozvíte.

Když jsme u toho SuperKravaťáka – on se věnuje převážně recenzím tanků. Jeho poslední je na italský střední tank P.43. Zmiňuji to hlavně z důvodu, že jsem si všiml na FB zvýšeného zájmu o italské tanky. Přesněji – jak je to s jejich hratelností. Tak třeba to tazateli pomůže.

Co na konec?

Jednu věc bych měl, hlavně k vám čtenářům. Čím slušněji se budete v komentářích chovat, tím méně s tím mám práce. Mohu se věnovat jiným věcem, například shánění informací pro vás. Pokud se přesto chcete bezdůvodně hádat, budu to potírat jak jen to půjde. Pamatujte na to, že při psaní komentářů souhlasíte s pravidly diskuze. Nejsou striktní, ale co bude přes čáru, to budu trestat. Až na výjimku jsem zatím jen občas musel něco editovat.

Je to takový blbý konec, ale nedá se zkrátka nic dělat. Nenapadá mne, co veselého bych přidal. Možná jen tenhle jeden meme.

Tak čus zase za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments