NázorNedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Konec týdne je tu. Tak si uděláme malou informačku.

Co se vlastně událo?

Vyšly nám dvoudělové tanky. Zatím mám jen ST-2-II a moje první pocity z této mechaniky a celkově z nové větve jsou pozitivní. Musím pochválit WG za vyvážení vozidel. Nejsou ani špatná ani dobrá, jsou tak akorát. Nová mechanika je zajímavá, ale hru to nerozbíjí. Dvojitý výstřel “znevýhodní” hráče krátkou blokací děl. Začínám se těšit na oznámené italské HT.

Avizované změny na mapách jsem zatím nepostřehl, Útesy jako střetnutí mi zatím padly jen párkrát a žádná sláva. Přiznám se, že nevím zatím pořádně, jak to hrát. Nakonec to přijde a půjde to.

Tank rewards nám nabízí Bret. Panthera a Valentine II. Co na to říci? Za chvíli budeme mít garáž plnou nehratelných prem. tanků. Je dobře, že WG dělá akce, ale je toho moc, člověk ani nestíhá sledovat, kde co si má vyzvednout. Čeká nás Frontovka, PvE režim na mapě Berlín, dále další kolo drtiče oceli.  Je toho prostě moc. A ještě se nám blíží kampaň, která byla odložena na 13.2. kvůli DDoS útokům.

Ještě je tu jeden počin, který WG udělal a já bych se k němu chtěl vyjádřit. Jsou to 3D styly. Sám se přikláním k tomu aby byla “větší” různorodost v kamuflážích. Tento směr se mi opravdu líbí. Ale cena toho stylu je opravdu nasazená vysoko. Psal jsem to i v komentářích. Černá vdova stojí 750 goldíku. Je to povedený set maskování. Vyrobeno (doplň národ), je taky povedený a cena 700 zlatek. No a pak je tu super skin za 3500 na osmu a za 5000 na desítku. Zdá se mi to prostě moc. Kdyby na AMX bylo za 3 tisíce a na Progeto za 2, tak budu přemýšlet o koupi. Zdá se vám také cena přehnaná či naopak adekvátní?

Co dalšího?

Včera jsme měli stream se Sstyx.  Celým rozhovorem, který měl bezmála 4 hodiny, provázel appalacio. Hned na začátku řeknu, že jsem ho neviděl až do konce, vypíchnu pár věcí, které jsem zaznamenal. Po překonání počátečních potíží, Sstyx začala mluvit o významu její pozice ve WG. Kdy jejím hlavním úkolem je starat se o komunitu, sbírat zpětnou vazbu a řešit problémy. V nejbližší době se spustí Black market a máme se prý na co těšit. Bohužel neprozradila, kdy přesně bude. Máme hodně šetřit. Balanc vozidel se bude konat až po velkém rebalancu munice. To je známá věc. V tomto směru je pro mne nejdůležitější, že i kolečka se budou řešit, ale není jasné, jak přesně. Nějaká vize je, ale ještě není finální. Zároveň se bude upravovat MM, aby byl zase o něco vyváženější. Měl jsem z něj lepší pocit, než z rozhovoru s Mártym. Co vy? Zde se můžete podívat na záznam.

Pak tu jsou speciální tanky 9. tieru. Už se po několikáté budu opakovat. Chtělo by to pro ně nějaký režim. Liché tiery jsou zkrátka nevyužité a přitom je tam vysoký potenciál. Pamatuji doby, kdy do CW bylo možné vzít i tanky nižší úrovně, než jen desítky a osmičky. Mám pocit, že to šlo i do prvních bitev o opevnění.

Na webu byla cca 14 dní anketa o poškozování spojenců, celkem mě překvapil výsledek, kdy většině vyhovuje vypnutí FF. Osobně jsem spíše proti němu, ale vypadá to, že WG tímto udělalo krok správným směrem. Tedy podle výsledku hlasování.

Pátrám v paměti a za tento týden mi nic jiného v ní neutkvělo. Tak čus zase za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments