KlanyWorld of Tanks

Představení klanu REALM

Vítám zde Beat_is_Mighty, u dalšího krátkého rozhovoru s klanem.

Tak tedy ahoj, rozhovor začneme tradičním krátkým představením klanu REAL, kde působíš jako velitel. Směle do toho. 

Ahoj Doktore, klan REALM je československý klan s komplikovanou historii. Vznikl již dříve, ale v červenci 2017 jsme dospěli ke konečnému názvu klanu a směr, kam ho budu směřovat, předchozí jméno nemá ani cenu zmiňovat. I přes moji povahu se snažíme nebýt klanem jednoho člověka, i přes to, že se může zdát, že to tak není. Mám okolo sebe skupinu výborných lidí ve velením, kteří mi velice pomáhají. Nedávno proběhla restruktualizace klanu, kdy jsme vyčistili klan od neaktivních hráčů a zavedli nová pravidla náboru. 

K restruktualizaci se dostaneme později, teď spíš, co tě vedlo mít klan vlastní klan a celkově je asi dost náročné mít na starosti takové zvučné jméno jako REALM.

Hlavně moje ambice, s přestávkami se vedení klanu věnuji od roku 2015, kdy začaly moje první pokusy vést klan. Je to zvláštní, ale pro vedení klanu musí mít člověk hodně kontaktů, ne jen na lidi, které by v klanu chtěl, ale i na ostatní klany. Takže se mi ze začátku moc nedařilo. Zlom nastal až v roce 2017, kdy jsem okolo sebe měl už dostatek spolehlivých lidí. Kteří mi právě s vedením pomáhají a sami mají kontakty. Je to náročné, ale mám okolo dobrou partu.

Máš tedy bohaté zkušenosti a celý tvůj tým také. To je dobré, když je v klanu pořádek. Teď trochu k těm změnám, které nedávno proběhly. Jak jste na tom s aktivitou v klanu a kolik je vás denně opravdu aktivních?

Teď přes Vánoce to bylo trochu slabší, ale jinak denně hraje tak 50 hráčů, čas od času i 70. Snažíme se s tímto počtem aktivních hráčů hrát hlavně ofenzívy, složíme 3 někdy až 4 den co den. Elo držíme kolem 1330 a více na desítkách, momentálně nám to trochu spadlo, znáš to – svátky.

Aktivitu máte velice slušnou, nemá cenu se ptát ani na úroveň opevnění, tam je jasné že máte desítku. Hrajete i na Globální mapě nebo se zaměřujete na hlavně na Kampaně?

Moc se jí nevěnujeme, spíše se orientujeme na ofenzívy, ale v “osmičkách” jsme něco málo nahráli. Kampaně na globálce – na ty se ale připravujeme a aktivně se jich účastníme. Minulá pro nás dopadla velice dobře. Celková pozice na EU byla 41. a CZ/SK 5. místo. Získali jsme 61 licencí na tank.

Velice pěkné umístění v minulé kampani. Předpokládám že cíl pro další bude podobný?

Možná mám přehnané cíle, ale je to to, co by se mi líbilo. Hlavní cíl je dostat všechny členy na tank, to znamená, získat 100 licencí. Chceme jezdit ve čtyřech týmech.

Wow 100 licencí, to je krásný cíl, ale to chce dobré velení v bitvách. Předpokládám, že na to máš lidi, hlavně pokud chceš jezdit ve čtyřech týmech na kampani.

Ano, mám na to lidi, ale hlavně velím já (Beat_is_Mighty) a pak MIG1879, samozřejmě i ostatní bojoví důstojníci. My jsme tu s migem asi nejčastěji a máme i největší procenta vítězství a bitev.

Vzhledem k úspěšnosti klanu bude nástup k vám mít mnoho podmínek. Co tedy požadujete při vstupu do klanu?

Hned na začátek musím upozornit, že na lednovou kampaň už nebereme hráče. Kampaň budou hrát hlavně členové, co jsou u nás již nějakou dobu. Když jsem mluvil o změnách v klanu, tak po kampani, kdo nebude mít Obj. 907 nebo Chiefa, tak se s ním budeme muset rozloučit. Proto chci dostat 100 licencí. Požadavky na vstup jsou právě Obj. 907 nebo Chief a WN8 min 1900.

Je dobré, že chceš aby lidé co jsou u vás měli splněny podmínky náboru, věřím, že se jim to bez problémů podaří. Přeci jen, kdybych měl zájem, ale neměl tanky co požadujete, jste ochotni se domluvit?

Nejsem despota, domluva je možná, ale ten, kdo se bude chtít domluvit, mne nebo někoho z mých zástupců, musí přesvědčit. Hlavně statistikami. Hráč, který by měl na vyšších tierech slušné WN8, řekněme 2500, tak by asi domluva byla možná i přes to, že nebude mít výše zmíněné tanky. Je jasné, že musí mít techniku co se dají použít v ofenzívách.

To rád slyším, ne že bych k vám chtěl přijít a vstoupit do klanu, na to už nemám nervy a ani čas, ale je dobré, že se dá s vámi domluvit. Nezmínil jsi koho kontaktovat, když by mne to přeci jen napadlo.

Když bude někdo splňovat podmínky podmínky, které jsem vyjmenoval, můžete kontaktovat náboráře Jarda145 nebo kohokoli z vedení klanu, mě nebo výkonné důstojníky. Vždy se na přijetí musíme shodnout, zase to není jen rozhodnutí jednoho člověka.

Na konci rozhovoru dávám tradičně prostor k dodání, něčeho co jsem nezmínil nebo se opomněl zeptat. Máš tedy něco co by jsi dodal?

Ano, ale nebude to nic ke klanu. Spíš poselství. Nehleďte na ostatní, zkuste to, v co věříte, snažte se dosáhnout cíle který si dáte a jdete si za svým. Ať už ve hře, ale i v osobním životě.

Zajímavé, většinou to není tak “osobní”. Každopádně ti velice děkuji za strávený čas a přeji mnoho úspěchů v kampani. Ahoj.

Ahoj a díky.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments