OznámeníWorld of Tanks

Lunární Nový rok na NA serveru

Čerpám z informací platných pro Severoamerický region. V době psaní článku sice existuje náhledová stránka i pro EU servery, ale moc toho na ní nenajdete. Jen blikající neony. Takže co že nás to snad už zítra čeká?

Připravte se na oslavu roku krysy (podle čínského kalendáře) se svou rodinou a přáteli z World of Tanks!

Při této příležitosti pořádá World of Tanks speciální akci, která vás odmění univerzálními členy posádek, knihami posádek, množstvím žetonů na pětinásobky zkušeností pro jakékoli vozidlo a spoustou dalších cen. Skočte do toho rovnýma nohama, dokončete speciální bitevní mise a oslavte příchod roku krysy u své oblíbené hry!


Lunární Nový rok
Začátek události:
23. ledna brzo ráno na NA serveru, u nás pravděpodobně o dva dny později. 

Konec události: 4. února brzo ráno na NA serveru, u nás pravděpodobně 6.února

Jak má celá akce fungovat?

Od rána 25. ledna najdete ve hře na kartě Mise speciální denní bojové úkoly pojmenované po 12 zvířatech čínského zvěrokruhu. Dokončením těchto dvanácti misí získáte speciální měnu této herní události – Zlaté mince. Počet mincí, které jste plněním misí vydělali, můžete zkontrolovat přímo ve hře u Lunární novoroční ospalé kočky. Ne, neptejte se mě co to je, opravdu nevím. Zřejmě eventový maskot v garáži či na kartě s misemi.

Každou misi můžete dokončit a získat za ní mince pouze jednou. Počet zlatých mincí, které jste vydělali, se také zobrazí na internetové stránce eventu. Za mince si tu budete moci zkompletovat pět prvků čínské geomantie: dřevo, oheň, země, voda a kov, které jsou schematicky znázorněny na tomto panelu. Z dřívějška víme, že jsou s nimi ve hře spojené kamuflážní sety.


Každý element stojí 300 zlatých mincí. Za dokončení prvních čtyř – dřevo, oheň, země a voda – dostanete jednoho univerzálního člena posádky s nulovým perkem “Bratři ve zbrani” (patrně je předem určeno že se bude jednat o velitele, nabíječe, střelce a řidiče). Protože rok 2020 je v Číně rokem kovové krysy v lunárním kalendáři, budete muset nejdříve dokončit všechny ostatní prvky, abyste získali přístup k poslednímu kovovému prvku. Dokončení kovového prvku vás odmění dvěma cennými knihami posádky : školícím manuálem (obsahujícím 250 000 XP pro každého člena posádky) a osobním výcvikovým manuálem (obsahujícím 850 XP pro vybraného člena posádky). Celá akce bude samozřejmě monetizovaná. Na NA serveru již jde nahlédnout do premium shopu. Teprve v tento okamžik se tedy dozvídáme, že jde o šikovně maskovaný “maraton” s možností postup hrou urychlit nebo zcela přeskočit pomocí kreditní karty.

Kromě eventových předmětů budete moci vyměnit zlaté mince za další odměny, NA server uvádí čínská prémiová vozidla 8.tieru WZ-120-1G FT a M41D, dále dny účtu Premium WoT, kamuflážní styly pro vaše tanky a nebo osobní rezervy.

Uvidíme, v jaké podobě tento event přijde na EU servery.