World of Tanks

Supertest: UDES 03 Alt. 3

Dalším přírůstkem na supertestu je UDES 03 Alt 3.

Jedná se o střední tank 9. tieru, který má hydropneumatický podvozek, jež mu dovoluje dosáhnout výborné deprese děla a to až 13°. Režim se, tak jako u dalších středních tanků s touto vlastností zapne automaticky při dosažení minimální rychlosti.

Vozidlo disponuje poškozením 360 HP s rozptylem 0,35 m na 100 m, zamíří za 1,9 vteřiny a nabijete za 10,2 vteřiny. Obě varianty nábojů jsou podkaliberní s penetrací na standardní munici 252 mm a 284 mm na speciální munici. Dohled tanku je 380 m. Švédská ocel o síle 35 mm s velmi zešikmeným pancířem na podvozku tanku a 66 mm pancíře na věži poskytuje slušnou balistickou ochranu. Vysoká mobilita je dána měrným výkonem 18 hp na tunu a dovoluje tanku jet až 50 km/h, stroj pohání 1600 koňských sil motoru Ford PW.

Herní styl tanku je velice podobný středním vozidlům ve švédské vývojové větvi. Má nízkou siluetu, dobré dělo a hydropneumatický podvozek. Stejně jako jeho kolegové se skvěle hodí k útokům z boku a rychlým výpadům. Dokáže také dobře využít terénních vln a podnikat útoky ze zálohy.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments