Nedělní info

Pár goldů k nedělnímu obědu

Posledních pár prosincových dní nám zbývá do konce roku 2019 a my můžeme s očekáváním vyhlížet novinky, které si pro nás WG připravilo do nového roku. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte!

 

Nejvýhodnější tanky tieru 8 a 10

Společně s naším komunitním kontributorem Marty_vole se můžeme v jeho videu skrze náš článek podívat na tanky, které se vyplatí mít v garáži.

Nové mapy

Jak WG slíbilo, tak i plní. V novém roce nás čeká další stará mapa předělaná do HD a jedna nová. Jde o to, zda ji předělají dobře či nikoli.

Balanc dvoudělových tanků

Není tomu tak dávno, co se objevila tato dvoudělová monstra na supertestu a nyní je možné, že vydání této ruské minilinie z KV-3 se uskuteční v druhé polovině ledna. Nasvědčuje tomu i fakt, že prémiový dvoudělový tank je již k dostání z vánočních krabiček. Nicméně nechme se překvapit, ale už teď je jasné, že tato linie je jedna ze tří, kterou WG plánuje vydat v roce 2020.

Kolik tanků do hry přibylo letos?

Když si to člověk spočte, je to věru úctyhodné číslo, celkem 35 nových strojů nám do hry přibylo tento rok. Krom 12 strojů z klasického stromu je zbytek strojů jak speciálních, tak prémiových.

Šťastné prožití svátků a hodně dobrého do nového roku 

Rok s rokem se sešel a vánoční svátky jsou již za námi a před námi další rok plný očekávání z věcí nadcházejících. Tak hodně štěstí do nového roku, tankoví nadšenci 😉

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments