HeatNewsWorld of Tanks

Malý vánoční a novoroční “proslov”

Rok se s rokem sešel a máme tu opět Vánoce. Kde jsou ty časy, kdy bývaly každoročně sněhové… 

Za všechny členy redakce (netřeba vyjmenovávat) i naši milou CM Sstyx vám, našim čtenářům, děkuji jak za to, že jsme spolu přes web, discord i přes náš facebook v kontaktu.

Ačkoli se v polovině roku stala nemilá věc, kterou zde rekapitulovat nebudu, přesto jsme rádi, že nás stále podporujete, diskutujete s námi, ptáte se. Na “oplátku” dostáváte aktuální informace, zajímavosti, a to vše v našem volném čase. 

I po poměrně “krátkém” čase, kterým půlrok je, od vás máme veskrze pozitivní zpětnou vazbu, nebo chcete-li feedback a i za to vám děkujeme. 

Každý z nás měl celý rok 2019 všelijaký, ať už plný kotrmelců nebo plul klidnými vodami, ale přesto – přejeme vám jak krásné Vánoce, tak i šťastný rok 2020, a pokud možno lepší, než byl tento.

Uvidíme, jaký bude tento nadcházející rok. Každopádně už ale víme, co na nás chystá Wargaming, tak snad nás nemile nepřekvapí jako s Halloweenem.

Takže ještě jednou – ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

P. S.: provokatéři, raději ani nekomentujte tento příspěvek, nechceme si přece zkazit krásné svátky, jakými Vánoce bezesporu jsou 🙂

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments