OznámeníWorld of Tanks

Info ze Supertestu Bat.-Châtillon 12t mle. 54

Na supertestu se objevil nový střední tank na 8. tieru, Bat.-Châtillon 12t mle. 54

Předností tohoto stroje je mobilita. Na dobrém a rovném terénu je schopen vyvinout rychlost až 62 km/h, velice příznivý je i výkon 25,8 hp/t, tyto hodnoty ale nejsou zadarmo, co získává na mobilitě, to ztrácí na pancéřování. Nejsilnější je pouhých 40 mm a výdrž je pouhých 1250 HP. Dělo disponuje zásobníkem o dvou nábojích, které je schopen vystřelit za dvě vteřiny. Posléze nabije za 18 sekund. Poškození náboje činí 360 HP, takže během dvou vteřin je schopen “nasolit” 720 poškození s průbojností 190 mm na standardním AP a 240 na speciální munici. Rozptyl na 100 m dosahuje 0,42 m s časem zamíření 3,5 vteřiny. Dohled 390 m zaručuje slušný rozhled po bojišti.

Jedná se o rychlý přepadový tank, který je určen hlavně pro agresivní hraní. Zásobník dovoluje způsobit těžké škody a ztratit se z dohledu dříve, než vás soupeř zaregistruje a počkat na přebití zásobníku. Při jeho hraní bude nutno volit správné načasování a nenechat si zbytečně ubírat body výdrže.


Po nedávném představení 9. Tieru  Projet 4-1, mi na mysli vyvstává otázka, neblíží-li se nám nová větev francouzkých tanků?
Budeme sledovat dění a podělíme se s vámi o informace.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments