OznámeníWorld of Tanks

Mod JustWoT pro WGC

Ano, čtete správně, přinášíme vám mod pro WGC. 

O co jde

Jedná se o jednoduchou aplikaci, kterou si stáhnete do počítače a můžete World of Tanks spouštět bez zapnutí WGC. Už jsem o ní mluvil v nedělním článku. Aplikace je nyní v “alfa” fázi. Umí otestovat aktuálnost hry, spustit hru v různých režimech 32 bit a 64 bit. Pro instalaci aktualizací je nutno stále spustit WGC. Jakmile jsou spuštěny tanky, aplikace se ukončí, aby nezabírala operační paměť a to i přes fakt, že zabírá pouze 20 MB.

Jak aplikaci získat

Je to celkem jednoduché, aplikaci si stáhnete z tohoto odkazu. Aplikace je zabalena v archivu zip, ten otevřete a zkopírujete složku (ALPHA_2d) na plochu, či do jiné složky. Aplikaci je možné spustit z exe souboru WOTlaucher.

Rozhraní aplikace

Celé rozhraní je jednoduché. V pravém horním rohu naleznete volbu verze hry, dále jsou zde možnosti kontroly integrity a kontroly aktualizací. Tyto dva úkony spustí WGC, před spuštěním se ale JustWoT zeptá, zda opravdu chcete činnost provést. Vpravo dole je umístěno tlačítko hrát, které spustí hru samotnou. V levém horním rohu naleznete přímý odkaz na naše stránky.

Autor modifikace požádal zařazení do ModHub. Jestliže bude aplikace schválena, bude na stránkách umístěn odkaz na oficiální kanál WG pro modifikace.

Pokud budete program používat a rádi byste pomohli jeho vývoji, prosím zanechte zpětnou vazbu zde v komentářích. Nezapomínejte hlavně na to, že mod je v alfa verzi a není dokonalý.

Autorem modifikace je WlezleyLishack
HeatNews jsou mediálním partnerem.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments