Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

  • Po 14ti dnech jsem opět tu s informacemi o dění okolo webu a WoT
Testy a jiné skopičiny
  1. Nejvíce sledovanou akcí je momentálně probíhající SB (Sandbox), testuje se na něm změna HE granátů. Já jsem se k tomu vyjádřil jak na fóru, tak tady na stránkách. Vesměs to vidím pozitivně, ale je otázka, jak to WG zpracuje do finále. Více o tom si můžete přečíst v článku, kde se k problému vyjádřil Vija, S92 a já. Ohlas je celkem negativní, hlavně na RU serveru, Avšak dle posledních informací, je WG s testy spokojeno. Více k tomu psát zatím nebudu. Koho by to zajímalo, může se podívat na kompletní změny DMG na SB ve všech interacích.

Dále tu je akce zvaná “Vznik Československa”. Do prodeje se nám opět dostal náš prémiový tank Škoda T27, tank to sice není špatný, ale nepatří mezi nejsilnější na 8. úrovni, více vám přineseme v recenzi od hledá_se_Dorien.

Taky se nám blíží Halloween, nesmí k němu samozřejmě chybět event. Event přinese mapu postavenou na základu “Ghost Town”, očekáváme něco jako před dvěma lety s Leviathanem, čili boss tank, který na konci bitvy budete muset zničit. Doufejme, že bude povedenější než ten minulý, kdy se lovila zelená hmota. Osobně musím říct, poslední akce byly slabšího řádu. Homefront i Steel hunter mně osobně moc neseděly a závody, na něž jsem se hodně těšil, byly lpro mne spíše zklamáním. Jak by jste hodnotili akce vy? Jste spokojeni s jejich průběhem?

Když jsme u eventů, musím zmínit Ranked Battes. Již od zítřka se můžete zapojit a získat Kampfpanzer 50 t, tank 9. úrovně. Připravte se na prýmkový systém, který je terčem kritiky v každé sezoně a i v každém eventu, kde je použit. Oproti minulým sezónám jsou změněna lehce pravidla. Například v kvalifikaci, na kterou potřebujete odehrát dvacet bitev. Povedený rozbor pravidel udělal Vija ve svém videu.

Provedení WG je opět úžasné, Halloween event i Ranked Battle se budou konat ve stejný termín. Málem bych zapomněl na aktualizaci, která nás zítra čeká, je to jen kosmetický patch, kde dojde k vytvoření nové složky s mody.

Rekrutační program 2.0 je v plném proudu a odměny se pomaličku dostávají k rekrutům i hráčům, jež je pozvali. Jedna z možností, jak získat prémiové tanky zdarma.

Trochu k webu

Nedávno jsem dal dvě ankety ohledně soutěží, kde jsem se ptal, zda v nich pokračovat a jestli se vám soutěž “Poznej mapu” líbila. Obě ankety měly pozitivní výsledek. Proto budeme v pořádání soutěží pokračovat.

Na obzoru je další možnost spolupráce s FB skupinou, ještě jsme se pořádně nedomluvili, takže se nechte překvapit.

No a nakonec něco pro modeláře, troufl by si někdo z vás na takový model? Nebo dokonce máte doma nějaké povedené diorama? Pošlete nám fotku a nejlepší výtvory zveřejníme.


Dnes jsem nebyl úplně optimisticky naladěn, ale nevidím vše tak černě. Tak zase za dva týdny s lepší náladou. Čus.



Obrázky rekrutačního programu appalachio.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments