HeatNews

Uvítání na novém webu

Ahoj, tak vás všechny rádi vidíme na rozjezdu našich nových stránek. Ozýváme se po pár dnech mlčení, ale opět přineseme spoustu nových informací. Tedy co se hry a hře příbuzných akcí týče.

Pokud budete mít nějaké náměty na řešení, změny,a hlavně pokud naleznete na stránkách chybu, nebojte se ozvat. Hodí se i pomocná “packa” od vás čtenářů :), obzvlášť v případě, kdy máte námět, myšlenku a třeba nevíte, jak to šikovně zpracovat.  Jak bylo zvykem na minulém působišti, i zde vznikne sekce “Přidej vlastní článek”. Co si budeme povídat, spolupráce je taky šikovná věc.

Naše sestava (DoktorKevina, Sstyx, sindelarova92_monca(S92), Gargamel, VijaCZ, EAT_MY_GOLDS a Wlček) se nezměnila, spolupráce klape. Zatím není důvod něco měnit, za což jsme my sami jen a jen rádi.

Na začátek malé info

Jsme ve třetí čtvrtině Tankového festivalu, tudíž nás čekají tankové závody a taky byl spuštěn veřejný test patche 1.6.1. Neustále je na co se těšit, přičemž jsou v plánu sem tam i nějaké soutěže zde na webu, ale to předbíháme.

Takže – přejeme příjemné pohodové čtení a spoustu zábavy u našich článků a těšme se na další akce ve World of Tanks! 🙂

Navíc jsme sami zvědavi na vás čtenáře kolik vás přibude či ubude, ale to se nechme překvapit, tak jako se necháme překvapit herními změnami a podobnými věcmi.

Jsme také na Facebooku a Discordu

 

Zatím se mějte a uvidíme se u dalších příspěvků 😉
S pozdravem celý redakční tým

0 0 votes
Article Rating
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments