World of Tanks

Průzkum o posílání dárku více hráčům

Tento článek je určen spíše lidem, kteří organizují soutěže nebo jen rádi posílají dárky svým známým. Pokud posíláte dárky více lidem, určitě vás již napadlo, proč to nejde poslat více lidem najednou? Zřejmě se můžete v budoucnu těšit na změnu!

Některým vybraným hráčům byl na email poslaný dotazník o tom, zda rádi posílají dárky. Můžeme z toho usuzovat pouze to, že i zde dojde časem k menšímu vylepšení. Pro hráče, kteří rádi obdarovávají jiné hráče, by to bylo velké zjednodušení. Z pohledu člověka, který již nejednou posílal stejné dárky více lidem, bych toto uvítala, jelikož nad tím strávím mnohem méně času a ten mohu pak věnovat něčemu nebo někomu jinému.

Dotazník spočívá ve 3 jednoduchých dotazech, takže vám to nezabere ani moc času. Mrkněte na email a vyplňujte 🙂 Pro uživatele Gmailu – email byl pod záložkou “promoakce”.

Co na to říkáte? Uvítali byste takovou změnu nebo je vám to jedno?

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .