HeatNewsNedělní infoPanzerkampfWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Po týdnu vás zase vítám u nedělního čtení.

Hezké nedělní poledne. Dnes přináším opět pár řádků já. Minulý týden jsem si užíval NHL v Praze. Nedělní povídání tedy bylo na Sovičce, která se toho zhostila na výbornou. Tímto jí velmi děkuji. A zároveň jí předávám další dvě neděle. Pevně věřím, že to Sovička zvládne lépe než já.

Panzerkampf

A začneme Panzerkampfem. Hra, o které už nějakou chvíli píšeme, se mílovými kroky blíží k vydání. Už jen pár týdnů a je venku. Mezitím přinášíme další a další informace.

Podívejte se na screen z mapy EL Alamein.

Všimli jste si bouře v pozadí? Blížící se písečná bouře má dynamiku, dopady na vegetaci a je správně ozvučená. Bouře bude už v 1. vydané verzi hry. Čeká na nás v každé bitvě.

A jestli vás zajímají další informace ohledně hry, zapište si do kalendáře datum sobota 19.10. čas 21:00. To je začátek Panzercastu, tedy povídání o hře jako takové s lidmi hře nejbližšími. Pancercast sledujte na oficiálním twitchi hry.

A to znamená jediné. Vydání se blíží. Osobně tipuji vydání do 14 dnů, maximálně čtyř týdnů. Takže bude asi ještě jeden Panzercast mimo výše uvedený a pak…

World of Tanks

Nezapomenu ani na WoT, nebojte se. Chci připomenout dvě, pro mě důležité věci. První je finále Legendy Náporu a druhá je Halloween 2024: Projekt Babylon.

Legendy náporu

Nezapomeňte si dnes od 16 hodin zapnout oficiální WG kanál, abyste mohli nejen sledovat, ale hlavně něco získat z Legend.

Velitelé!

Dlouho očekávané vyvrcholení série „Legendy Náporu“ je konečně tady. Nalaďte si živě oficiální Twitch a YouTube kanály World of Tanks a sledujte ty nejlepší a nejkompetitivnější týmy Evropy a Ameriky v souboji o nadvládu a úžasné odměny!

Americké týmy hrají o 15 000 dolarů. Evropské finále rozhodne o tom, kdo si domů vezme lví podíl z velkého souboru výher série „Legendy Náporu“, který momentálně představuje více než 60 000 eur – i díky příspěvkům naší komunity prostřednictvím nákupu specifických balíčků.

A jak je dobrým zvykem, za sledování můžeme získat zajímavé odměny. Více indformací nabízejí oficiální stránky.

Halloween 2024: Projekt Babylon

Jednou z nejoblíbenějších akcí roku je Halloween. Wargaming ho umí připravit hodně dobře. Nejinak tomu bude i letos. Čeká nás Babylon. Akce vychází z Mirnyj, ale je o něco propracovanější a čekají na nás i noví nepřátelé. V Babylonu nás čeká klasické sbírání miria. Po jeho dokončení musíme v novém režimu ochránit základnu proti nájezdníkům. Přiznám se, že se těším. Celá akce začíná už 17. října 2024 v 04:00 a potrvá do 2. listopadu 2024, 01:00 Pro více informací se podívejte zde.

 

A to je pro dnešek vše. Loučím se s vámi a přeji dobrou chuť, pokud budete obědvat. A ještě jednou děkuji Sovičce za to, co udělala a co pro vás ještě udělá. Buďte na ni hodní, ona si to zaslouží.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x