Tipy - triky - návodyWorld of Tanks

NÁVOD – jak vyhrát v módu Mirny „poslední vzdor“

Na FB skupině World of Tanks CZ/SK jsem našel návod od hráče Drakaros_ na Mirny. S jeho dovolením návod publikujeme i zde na HeatNews.

  1. Nehrát sólo s random hráči !
    – Častokrát dostanete do týmu velmi špatné hráče, co vůbec neví, co dělají, se špatným tankem, bez vybavení, neznalí týmového hraní … krátce řečeno ztráta času.
  2. Najděte si partu a hrajte v četě
  3. Důležitá je volba tanků– Turtle alespoň 1-2x, Renegade, Caern AX nebo stromový Caern, Gromy … nejlépe tanky s pancířem, které mají zároveň i vysoké DPM. Turtle ale za mnoho dobrých hráčů nejlepší volba.
  4. Bojové schopnosti viz. přiložený obrázek
    – 2 základní a nutné schopnosti jsou SKUPINOVÉ OPRAVY a RYCHLÉ NABÍJENÍ. Jako třetí lze v týmovém hraní velmi dobře zúžitkovat OCHROMUJÍCÍ STŘELA, kterou když využije všech 5 hráčů v týmu, lze si velmi ulehčit poslední 2 vlny.
  5. Pozice na mapě
    – pro první 3 vlny se dají hrát v klidu i uprostřed mapy v případě, že splňujete výše doporučené. Pro 4. a 5. vlnu je dobré se zdržovat v již zakroužkované pozici na mapě –> viz. obrázek
  6. Doporučení
    – Střílejte „goldy“, jsou zdarma. V posledních vlnách se primárně zaměřte na lynxe, který spouští takové ty „nálety“. Toho je dobré vždy zabít co nejrychleji. Primárně se také zaměřovat na tanky, jež mají různé schopnosti (mají značku před nickem – rychlejší nabíjení, co rána to zápal, atd.) Z blízka Vám dokážou dát velké poškození. Je-li to možné, ze začátku si nastřílejte tanky na málo HP a zabíjejte je až, když přijedou blíže –> pro usnadnění sbírání mirny (potřebnou pro znovuaktivaci vašich schopností)

Pro lepší představu přikládám ještě link na video od Skill4ltu, který Vám ukáže i gameplay.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Would love your thoughts, please comment.x