SupertestWorld of Tanks

Supertest: FV226 Contradictious

Na supertest vyjíždí britský těžký tank VIII. úrovně FV226 Contradictious s novou mechanikou.

Prémiový britský těžký tank VIII. úrovně FV226 Contradictious je dvouhlavňové vozidlo se zbrusu novou mechanikou palby, která se liší od té, která je použita na sovětských dvouhlavňových těžkých tancích a na tanku TS-54, jediném zástupci podobných vozidel u Američanů.
Nová mechanika:
Volitelné režimy palby: Na rozdíl od svých sovětských a amerických kolegů mají britské dvouhlavňové těžké tanky dva režimy palby: Jednotlivé výstřely a Palbu salvou. Mezi režimy můžete libovolně přepínat stisknutím klávesy „X“ (u FV226 Contradictious přepnutí zabere 2 sekundy). Přepnutí mezi režimy palby nevynuluje ani nepozastaví nabíjení děla a přepnutí lze provést za jízdy. Když jsou děla v režimu jednotlivých výstřelů, střílí střídavě (počínaje levým dělem). Takto střílíte z děla až poté, co je nabijete druhé dělo. Kruh zaměřovače je vždy zarovnán s hlavní, která vystřelí jako další. V případě jednotlivých výstřelů je herní styl podobný jako u linie britských těžkých tanků s jedním dělem: stabilizace, přesnost a čas zaměření jsou záviděníhodné. Při využití palby salvou můžete pomocí prostého kliknutí levým tlačítkem vystřelit z obou hlavní najednou (bez nutnosti připravit salvu). V tomto režimu palby se zaměřovač změní na oválnou zónu, do které dopadnou vaše granáty. Střed této zaměřovací zóny je zarovnaný s linií, která se táhne mezi oběma hlavněmi (tj. vaše granáty dopadnou vlevo a vpravo od středu zaměřovací zóny). V režimu palby salvou je snížena maximální rychlost tanku a rychlost otáčení věže, trvá delší dobu plně zaměřit děla a přesnost je nižší než v režimu jednotlivých výstřelů, ale výrazně se zlepší stabilizace děl, poškození výstřelem je (samozřejmě) zdvojnásobeno a hodnota poškození za minutu zůstane stejná. Doba nabíjení v režimu palby salvou je vždy dvakrát delší než doba nabíjení v režimu jednotlivých výstřelů. Pokud vystřelíte salvu, musíte počkat dvakrát tolik času, protože abyste mohli vystřelit z jednoho děla, musíte počkat, než se obě děla plně nabijí. Na nabití obou hlavní musíte počkat i na začátku bitvy a při změně typu granátu. A konečně, děla britských dvouhlavňových těžkých tanků mají na úsťové brzdě úžasně vypadající krytky, které zakrývají hlaveň, z níž nelze momentálně střílet. Jak vaši protivníci, tak vaši spojenci budou vědět, kdy se přepnete do režimu palby salvou.
Specifikace:
Kromě dvou děl je FV226 Contradictious starý dobrý britský těžký tank se slušnou pohyblivostí, dobrým čelním pancířem, vynikajícím maximálním úhlem sklápění děla (10 stupňů) a v režimu jednotlivých výstřelů krátkým časem zaměření (1,8 s). Základní doba nabíjení 11 sekund je v režimu palby salvou zdvojnásobena a tank je schopen jedním výstřelem salvy způsobit zhruba 720 bodů poškození.

 

FV226 Contradictious  prémiový britský těžký tank VIII. úrovně. Charakteristiky se 100 % posádkou

Výdrž: 1 500 HP
Pancíř korby: 150/70/60
Pancíř věže: 250/120/90
Dohled: 370 m
Dosah rádia: 750 m

Palebná síla:
Poškození: 360/360/440 HP
Průbojnost: 218/255/53 mm
Úsťová rychlost: 1 000/ 1 250/900 m/s
Doba nabíjení: 11 s
Čas zaměření: 1,8 s
Rozptyl na 100 m: 0,33 m
Deprese/elevace: – 10 / 15 °
Munice: 80 ks

Pohyblivost:
Max. Rychlost vpřed/vzad: 36/-12 km/h
Poměr výkon/hmotnost: 15 hp/t
Otáčení podvozku: 25 °/s
Rotace věže: 30 °/s

Posádka: velitel, řidič, střelec a dva nabíječi.

Tak co vy na to?

 

Zdroj:
Wargaming

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x