Nedělní infoWorld of Tanks

Soví hnízdo – konec prázdnin

Soví hnízdo je opět tu, ahoj všichni! Prázdniny hromadě z vás končí a mám tady jeden velký souhrn za celé dva měsíce. Tak jdeme na to.

Červenec

Aktualizace 1.25 přišla s nočními mapami, které zatím byly jen v arkádovém automatu. Dále jsme tu měli několik 2d a 3d stylů a kód na ME ve fotbale. Konečně jsme se dočkali i rozhovoru se SuperKravaťákem.

 

A taky víme, jaký tank na nás čeká v Halloweenské akci. Vzpomenete si nebo najdete, který to je? Který Halloweenský event se vám zatím líbil nejvíc?

Na supertestu přistál AMR P.103 a proběhla akce Montovna, s tankem Vickers MBT Mk.3, pod odkazem najdete výsledky.

Srpen

WoT oslavilo 14 let na scéně (vážně už takovou dobu?), ve WG přichystali samozřejmě i slevy. Na vrcholku stromu se vystřídaly linie, ještě chvilku (do 5.9.) jsou tam britská, na střední tank Centurion Action X, a československá, končící těžkým tankem Vz.55. Mapa Letiště se dočkala přepracování a supertestu, totéž potkalo mapu Paříž.

Některé tanky se na supertest dostaly znova (SDP WZ 66 Grom) anebo poprvé (ST-66, SFAC 105 či KV-4 Turchaninov) a WG do nové aktualizace upravilo i seznam trofejních tanků, ovšem otázkou je, jestli jsou všechny a co s nimi WG ještě plánuje. Co myslíte vy?

 

A co nás čeká teď v září?

Samozřejmě nástup dětí do škol a školek (kdo má nebo je ještě dítě), a ve hře takto:

4.9. by měla vyjít aktualizace 1.26 i se změnami posádek. Upřímně si myslím, že to nebude po chuti hodně hráčům, ale necháme se překvapit.

Od 5.9. do 5.10. nový vrcholek stromu – linie na K-91 a Bat. – Chat. 25t.

10.-13.9. – Legendy Náporu

13.-19.9. – Cesta českého rytíře. Doslovný popisek od WG: “Do garáže přijela nová linie československých lehkých tanků! Během akce „Čeští rytíři“ si vyzkoušejte, jak se nimi hraje, a jejich jedinečnou mechaniku automatických kanónů, dokončete speciální mise a získejte všechny typy odměn, jako je zbrusu nový velitel, zástupce komunity, Marty_Vole.”

Od 19.9. budeme mít opět šanci setkat se s Maxem von Kriegerem v akci Waffenträger: Zúčtování.

20.-22.9. následuje TwitchCon – WG bude z TwitchConu streamovat, a my si můžeme užít speciální hosty a úžasná tajemství Twitch Drops. Údajně nás čekají exkluzivní odměny.

A 29.9., po našem státním svátku, přijde finále turnaje Legendy Náporu. “Zažijte expertní komentáře a hraní s tanky nejvyšší úrovně, až se nejlepší týmy utkají v bitvách Náporu 7 proti 7. Konkurence je tvrdá a sázky jsou vysoké. Vyjádřete svoji podporu tím, že budete akci sledovat živě na Twitchi s dostupnými dropy pro získání žetonů do obchodu za žetony. Vyzvedněte si také exkluzivní balíčky SLN, kterými navýšíte výherní fond.”

 

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x