Nedělní infoPanzerkampfWorld of Tanks

Soví hnízdo

Soví hnízdo je opět tu, Soowa_Rozarka vás tímto zdraví, přátelé. Dnes prolétneme to, co se za celý týden objevilo ve WoT i jinde. Hurá do toho!

Přeji vám všem pěkný sluneční nedělní večer. Milí čtenáři, pokud se tu mezi vámi najde někdo, koho napřímo potrápily povodně (hlavně jižní, severní a východní Čechy, Morava, Slezsko), držte se, ať to zvládnete co nejlépe a věřte, že bude lépe.

WoT:

Do 5.10. pokračuje vrcholek stromu – linie na sovětský tank K-91 a na francouzský Bat. – Chat. 25t.

Cesta rytíře

Ta začala 13.9., skončila 19.9. a s ní přišly i nové československé tanky. Pustili jste se do nich? Povedlo se vám v této akci získat i nového velitele Marty_vole?

Waffenträger

20.9. – 5.10., akce končí v tentýž den jako aktuální vrcholek stromu. Vraťme se do bitev s Maxem von Kriegerem a jeho strojem Blitzträger auf. E 110. Ale pozor na Ermelindu, aby nepřijela dělat paseku se svým speciálně vybaveným Leopardem 1 – pardon, EOSem 1.

Supertesty – tanky

ERAC 105 Proto

Francouzský lehký tank deváté úrovně se prohání na supertestu, statistiky si můžete pročíst tady. Rychlý průzkumník s druhým největším kanonem mezi lehkými tanky.

Gabler´s Destroyer

Britský rychlík páté úrovně se systémem automatického nabíjení. Platí u něj taktika “udeř a uteč”. A nevypadá zle ani staty ani vzhledem. Jen mi trochu vrtá už delší dobu hlavou, proč WG vydává lowtier tanky, když je vlastně “zabilo”. Je to docela škoda.

Objekt 265T

Těžký Sovět Obj. 265T na devátém tieru taky zamířil na supertest. Reverzní nabíjení, věž vzadu, 390 HP alfa, a hromada pancíře. Více najdete v pátečním článku.

Objekt Kust

Je to nový sovětský stíhač tanků, patří na tier 8  a má hydropneumatické odpružení podobné tomu, jaké najdeme u švédských tanků. Rána od Kusta docela zabolí – 550 průměrné poškození není zrovna málo. Průbojnost je také slušná – 279 mm pro běžné granáty a 320 mm pro speciální granáty.

 

Co si ostatně myslíte o tom, že WG vydává hodně sovětských tanků? Jaký na to máte názor?

Bany

Poslední vlna banů Wargamingu jaksi nevyšla. Bany létaly na všechny strany a jedním ze zabanovaných hráčů byla i Kipinka. Tak snad už se to aspoň u někoho vyřešilo ke spokojenosti všech. Na tomhle by ovšem mohl WG zapracovat, aby takovým věcem předešel.

Maraton

WG údajně pracuje na maratonu, jaký jsme znali ještě v roce 2022. Měl by se v něm objevit polský prémiový stíhač tanků osmé úrovně SDP WZ 66 Grom. Tento tank je součástí hry od aktualizace 1.26. Půjdete do toho, pokud to tak bude?

Panzerkampf

A co se děje na frontě jménem Panzerkampf? Vydání plné hry se blíží mílovými kroky, i proto autoři posílají ven další ochutnávky toho, co hráče čeká.

Jednou z nich je nový 3D skin na tank T26E3 Pershing.

Také tu máme ještě vyjádření vývojářů ke stavu hry, přečíst si jej můžete zde.

Toť pro dnešek vše, zatím se mějte!

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
15
0
Would love your thoughts, please comment.x