Nedělní infoPanzerkampfWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u Připínáčku.

Krásné nedělní poledne. Dnešní připínáček bude věnovaný WoT. Podíváme se na Halloween, na změny v RUBY a možná ještě trošku na Panzerkampf 🙂

A začněme tím, co nás čeká.

Halloween

Máte rádi Halloweenský režim? Baví vás ho hrát? Tak se můžete těšit. Tento režim je zpět. Od 16. října začíná staronový režim Mirny-13. Opět na nás čekají dva bossové, kteří by ale podle všech informací mohli být trochu pozměněni. Tak uvidíme. Stejně tak ještě neznáme odměny, které na nás čekají. Každopádně se máme na co těšit. Přiznávám, že za mě to byla jedna z nejpovedenějších akcí, zvláště tehdy, když jsem ji hrál v četě s kamarády.

WoT RUBY

Zatímco v nás máme aktualizaci 1.26. z RUBY regionu se s tím neflákají. Připravují aktualizaci nazvanou Alfa, která bude mít číslo 1.32. A proč tuto aktualizaci zmiňuji?

Protože v této aktualizaci dojde ke změnám parametrů mnoha bojových vozidel. Předpokládáme, že změny se budou týkat více než čtyřiceti vozidel. Lesta u některých vozidel parametry měnila nedávno, u jiných zůstaly nezměněny po dlouhou dobu. Namátkou se změny dotknou těchto tanků: T95/FV4201 Chieftain, K-91, ST-II, Object 140, Type 5 Heavy, T-54, Tiger II, IS-3, Löwe a IS-7.

Zároveň přibudou nové tanky 11. úrovně, které se budou moci pochlubit čtyřstopou mechanikou a různými vizuálními efekty: vyhazování nábojnic, pohyb periskopů a mnoho dalších. Však se podívejte sami v přiloženém videu.

 

Panzerkampf

Já vím, že jsem slíbil, že se budu věnovat jen WoT, ale dovolte mi na závěr připomenout i video Panzerkampfu, ve kterém je Tiger II. Pokud se vám video líbilo, počkejte si do zítřka, kdy přineseme podobné, ale tentokráte se Super Pershingem. Nenechte si ho ujít.

A jedna Panzerkampf premiéra. Pokud máte rádi kalendáře na plochu, můžete použít PK kalendář na měsíc říjen. Stáhnete si jej zde.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám pohodový zbytek neděle a případně dobrou chuť, pokud budete jíst.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
4
0
Would love your thoughts, please comment.x