SupertestWorld of Tanks

Supertest: Mapa Letiště

Na supertestu hráči testují úpravu mapy Letiště.

Supertesteři opět zkoušejí úpravy na mapě Letiště. Pojďme se tedy podívat, jaké změny WG navrhuje.

Na mapu Letiště hodláme přinést výrazné a experimentální změny, které drasticky promění celkové rozložení mapy a její strategickou hratelnost. Účelem změn je vylepšit celkový herní zážitek zlepšením průběhu bitev a zajištěním dalších možností útoku obrany a pro různé typy vozidel. Hledáme optimální řešení na zlepšení dynamiky mapy, proto jsme se změnami začali skutečně od podlahy.

Přehled klíčových změn Předělání jižní a centrální části:

  • Revize hlavních bodů střetnutí a pobřežní části: Hlavní oblasti boje podél pobřeží a prostřední části mapy byly výrazně přepracovány. Tyto změny jsou navrženy tak, aby byla střetnutí dynamičtější a nabídla lepší manévrovací možnosti pro tanky se silným pancířem věže a pro lehké tanky.
  • Změny pozic pro stíhače tanků: Pozice pro stíhače tanků podél hranice mapy byly výrazně proměněny. Tyto změny mají za úkol snížit dominanci stíhačů tanků omezením jejich reálných palebných linií, obzvlášť u základen a červené čáry.

Konkrétní změny

Centrální oblasti boje:

  • Klíčové lokace soubojů pro pohyblivá vozidla ve středu mapy byly změněny. Nové body střetnutí by měly zajistit aktivnější a zábavnější souboje pro pohyblivé stroje. Snížení množství přepadových pozic:
  • Počet přepadových pozic u základen a červené linie byl snížen. Tato změna by měla vést k otevřenějším a plynulejším soubojům a snížit frekvenci statického, defenzivního stylu hry. Severní pozice pro stíhače tanků:
  • Pozice pro stíhače tanků v severní části mapy za základnami byly předělány. Nové pozice zabraňují tomu, aby stíhače měly čisté palebné linie do hlavních oblastí soubojů těžkých tanků, což by mělo vést k vyváženějším a férovějším soubojům.

A jako vždy platí, že změny nejsou konečné. Je to Supertest.

Tak jak se vám změny líbí? Myslíte si, že to ovlivní hru?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments