Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítejte u nedělního čtení.

Připínáček už na vás čeká. Pojďme si ho přečíst. Nejvýznamnější událostí posledního týdne je oslava 14. výročí WoT a společný test aktualizace 1.26.

 

Oslava 14. výročí WoT

Dovolte mi tedy připomenout, co můžeme získat.

V rámci oslav každý hráč za získá každý den odměnu za přihlášení do hry. Hned první den to byl zbrusu nový tank třetí úrovně Straussler.

Já vím, je to třetí úroveň, která je ve své podstatě nehratelná. Tanky mají omezené sloty na vybavení a málokdo je ochoten zde hrát. Tady WG podle mě udělalo obrovskou chybu. Ne s oním tankem, ale se zmíněnými úpravami. Ale co, darovanému koni na zuby nehleď, že? Mezi další odměny patří mince, které můžeme využít na nákup v herním obchodě. Tak se nezapomeňte každý den přihlásit. Je škoda o něco zadarmo přijít, ne?

Další podobnosti k oslavě narozenin získáte přímo na stránkách WG.

 

Společný test aktualizace 1.26.

O společném testu nové aktualizace už jsme psali zde. Nicméně se chci vrátit k některým věcem. Kompletní seznam je k dispozici zde, na stránkách WG. Co ale považuji za dobrý nápad, je sjednocení oprav malé lékárničky a malé opravné sady. Pro ty z vás, kteří jste to nečetli připomínám, že v testu se malé lékárnička a malá opravná sada chovají jako velké, tedy vyléčí všechny členy posádky a opraví všechny poškozené moduly. Na rozdíl od velkých doplňků ale nebudou poskytovast žádné bonusy navíc. Cena zůstane stejná jako doposud. Za mě je tohle super krok ve prospěch hráčů.

Další věcí, která se mi líbí, jsou nové náhodné události. Myslím, že to může také zatraktivnit hru jako takovou. Snad jen kdyby bylo více možných událostí na jedné mapě. Ale třeba se toho v budoucnu dočkáme.

Připomenu, že v článku o aktualizaci naleznete také výpočet, kolik zkušeností bude potřeba na novou československou větev lehkých tanků s novou mechanikou. Tu si také můžete v testu vyzkoušet. A nezapomeňte pak podat zpětnou vazbu.

 

Závěrem mám na vás ještě jednu otázku. Proč vlastně hrajete tanky? A proč se ptám? Ptám se kvůli diskusím pod články a na Discordu. Někteří z vás chtějí mít všechny tanky, jiní hrají jen ty, které je baví. jsou hráči, kteří do hry dávají peníze i hráči, kteří hrají bez toho, aby investovali jedinou korunu. Všichni ale ve hře získáváme zkušenosti, stříbrné, bony plánky a další věci odměnou za to, že hře věnujeme svůj čas. Ale hrajeme proto, abychom něco získali nebo hrajeme proto, abychom si odpočali o reality všedních dnů? Vnímáte ony herní odměny jako věci zdarma nebo ne?

A toto je už úplný závěr dnešního připínáčku. Přeji vám všem kásný zbytek neděle a případne dobrou chuť. A pokud si chcete odpočinout, zkuste včerejší puzzle. Já ho složil těsně pod sedm minut.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments