World of Tanks

Montovna: Výsledky

Máme za sebou další Montovnu. Jak dopadla?

Asi všichni víme, že máme za sebou další Montovnu. Tentokráte jsme mohli získat desítkový střední tank Vickers MBT Mk. 3.

Montovnu WG spustil 25. července. Hráči se ucházeli o 40 000 tanků se speciálním 3D stylem a číslem a dalších 40 000 bez kamufláží. Jak bývá zvykem, tank s kamufláží upoutal svou pozornost více. Jak jsem psal v Připínáčku, speciální tanky hráči smontovali během sto padesáti minut. Tanky bez kamufláže se poprvé v historii nepodařilo vyprodat.  Na skladě zůstalo Prodalo se pouze 28 009 tanků.

Tank sám o sobě není špatný. Kompletní statistiky naleznete zde. Ale podle množství hráčů, se kterými jsem mluvil a kteří sdíleli své názory, neodpovídá hodnotě, kterou by za něj zaplatili a to ani v případě použití plánků.

A jak to vidíte vy? Pořídili jste si Vickerse? Máte tank s číslem? Nebo pro vás tato nabídka nebyla atraktivní? Podělte se s námi v komentářích nebo na našem discordu.

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
34 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments