Velký rebalancWorld of Tanks

Sběratelské tanky – novinka “velkého rebalancu”

V souvislosti s přepracováním technologických stromů na Sandbox test serveru Wargaming do hry zavádí novou kategorii strojů.

Pracovně jsou nazvané jako “sběratelské”. Nemají žádné bonusy premiových tanků a nespadají ani do kategorií speciálních či odměnových vozidel. Nepůjde v nich ani expit posádka pro jiný tank – tedy minimálně až do přepracování posádek. Bude se prostě v první vlně jednat téměř o všechny stroje na 1-5 tieru, které chce Wargaming z vývojových stromů odstranit.

Ty nízkotierové stroje, které jde v současné době ve hře koupit za kredity. Podle dostupných zpráv mají být k zakoupení tyto stroje i po rebalancu, ale podmínkou k jejich zpřístupnění má být vyzkoumání příslušného stroje tieru 6 či vyššího, na který jejich linie v současnosti vedou. Pokud už dotyčná vozidla v garáži máte, zůstanou vám v tom stavu, v jakém je máte, jen se jejich status změní na “speciální”. Dokonce i nadále půjde zkoumat jednotlivé moduly sběratelských tanků, pokud je nemáte v elitním stavu.

Celkově se jedná o 92 strojů. Podle dostupných zpráv chce Wargaming odstraněné stroje využívat v budoucnu jako speciální odměnová vozidla pro různé akce, nejspíše vozidla tieru 6+. Zároveň s touto novinkou se na Sandbox test serveru objevily v technických stromech nová vozidla nižších tierů. Jsou to sovětský tier 3 lehký tank BT-5, americký tier 4 střední tank T6 Medium a britský Cavalier, ale těm se budeme věnovat někdy jindy.

Tabulka změněných tanků převzata z WotexpressCena vozidel je pro sandbox. Tyto vozidla nemusí být po po spuštění hry na live server k dispozici ke koupi. Pokud je budete mít v garáži, tak vám zůstanou. Jedná se o vozidla níže.

Celé informace o sandboxu na webu WG


Situaci okolo sandboxu sledujeme a přineseme další informace.

Článek sepsali DoktorKevina a VijaCZ

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments