World of Tanks

RUBY: WoT úroveň 11

Úroveň 11 ve WoT? V RUBY už to není vtip.

Vzpomínáte si ještě na dobu, kdy v rámci aprílových žertíků byly představeny tanky 11 úrovně? Dnes už to není vtip. RUBY region opravdu připravuje rozšíření WoT na další, jedenáctou úroveň. Podle informací ruského serveru Wotexpress by mělo ke spuštění této novinky dojít začátkem příštího roku.

Letos oslavíme čtrnáct let tanků. Celou tu dlouhou dobu jsme hru vyvíjeli. Aktualizovali jsme herní mechanisky, uvedli jsme nové národy, nové technologické větve a experimentovali jsme s mnoha dalšími věcmi.

Něco jsme však za celou dobu nezměnili: “desítky”. Chcete být úspěšní ve hře? Musíte vyzkoumat desítky. Čím více tím lépe. To se ale brzy změní.

Oficiálně potvrzujeme, že příští rok uvedeme do hry tanky 11. úrovně. V tuto chvíli usilovně pracujeme na vývoji těchto vozidel. Vydání plánujeme na 22. ledna 2025.

Které národy to budou? Jak je hráči získají? Bude nový formát bitev? Ano, toto sdělení vyvolává mnoho otázek, na které nemáme zatím odpovědi.

A co si myslíte vy? Přivítali byste 11 úroveň i u nás na EU serveru?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.