Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Krásnou neděli všem. Je poledne a Připínáček čeká.

Krásné nedělní odpoledne. Je před vámi tradiční Připínáček, tak pojďme na něj.

Overlord

Pořád probíhá vzpomínková akce na Vylodění spojenců v Normandii. Wargaming ji pojmenoval Den D: 80 výročí. Za mě se jedná o zajímavou akci a přiznávám, že se mi líbí i speciální režim ve hře: Operace Overlord. Pokud jste z jakéhokoli důvodu nebyli ve hře, tak mi dovolte, abych vás upozornil na to, že jsou k dispozici nové mise. Takže vyzkoušejte a uvidíte. Za mě jde o dobrý nápad. Jen mě mrzí, že v tomto režimu není možno získávat pravidelně body do Battle passu.

 

Battle Pass

Proč zmiňuji Battle pass? Protože v rámci něj můžeme získat prémiové tanky šesté úrovně zdarma. Psal jsem o nich v minulém Připínáčku a Jméno doplnil v komentářích, že se jedná o obdobu stromových tanků:
M4A3(76)W Sherman = M4A3E8 Sherman;
Churchill Crocodile = Churchill VII;
Char de transition = ARL 44

Pro někoho příjemná odměna, pro jiného zbytečnost. Je to jen a jen na vás. A já děkuji Jménovi1 za doplnění.

 

Údržba

Další věc, na kterou chci upozornit, je další aktualizace – drobná údržba. Vezměte, prosím, v úvahu fakt, že v pondělí proběhne plánovaná odstávka. Od 17. 6. 2024, 00:00 (CEST), do 17. 6. 2024, 03:00 (CEST). Odstávka bude trvat přibližně tři hodiny.  Za tuto odstávku dostanou uživatelé prémiového účtu kompenzaci – jeden den navíc. Takže pokud plánujete hrát, pořiďte si dnes prémiový účet a máte k němu den zdarma navíc. A to se vyplatí. Já vím, jsem jako Horst Fuchs, že?

 

WOT 2.0

Vzpomenete si ještě na Projekt CW, přezdívaný WOT 2.0? Spekulovalo se o tom, že WoT skončí v roce 2025. Také jsme o tom psali. Nyní stejný server, který tuto informaci přinesl jako první,  Wotexpress, píše o tom, že v roce 2025 Wargaming spustí velkou aktualizaci WoT 2.0. Tentokráte opravdu WoT. Tak uvidíme, jak bude vypadat. Spekuluje se o tom, že se upraví ona optimalizace RNG + – 25 %. Hádejme, čím nás WG příští rok překvapí. A jestli to bude opravdu poslední aktualizace. Pak zůstane už jen technická podpora bez vývoje, jak se spekulovalo.

Tanky Supertestu na živém serveru

Také jste se setkali na EU serveru s tanky, které brázdí Supertest?  Psali jsme o ST – 62 v II a já sám pak potkal Vz. 58 Medvěd. Mnozí z vás se ozvali, že také podobné tanky potkali. Máte nějaký nápad, proč se tyto tanky objevují na živých serverech? Že by bylo málo testerů? Ale to jen spekuluji.

 

A to je pro dnešek vše. Přeji pohodový zbytek neděle a pokud si najdete chvilku, vyzkoušejte včerejší Puzzle a podělte se s námi o svůj čas.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments