World of Tanks

Nová medaile v aktualizaci 1.25.1: Tin Woodman

Aktualizace 1.21.1 je za rohem. A s ní i nová medaile.

Aktualizace 1.25.1 vstoupila do veřejného testování. Pokud chcete pomoci WG a vyzkoušet si nové věci podívejte se na stránky WG. Naleznete tam možnost stažení Společného testu.

Vzpomínáte si ještě na nabádání velitele při týmovkách, v klanových bitvách a dalších akcích, abyste zbytečně nelámali stromy? Podle pohybu stromů vás může nepřítel odhalit. Dokonce i ve statistikách ve hře lze nalézt počet sražených stromů. Wargaming na tuto skutečnost zareagoval. Tušíte správně. V aktualizaci 1.25.1 je nová medaile:

Tin Woodman“ –  medaile bude udělována za kácení stromů.

Počítají se stromy poražené v náhodných a hodnocených bitvách, stejně jako v ofenzívách, nájezdech, na „Front Line“, v režimu „Onslaught“ a na globální mapě.

Tak co, stane se z vás dřevorubec?

EDIT: Na následujícím odkazu zjistíte, kolik stromů máte na svědomí. Limit WG je stanoven na 60 001. Více jich nezobrazuje ani na odkazu ani v jiných statistikách. Tak máte alespoň motivaci.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
6
0
Would love your thoughts, please comment.x