World of Tanks

Volání k nejzazší hranici: 2D kamufláže

Dnes přinášíme přehled kamufláží, které můžete získat v akci Volání k nejzazší hranici.

První z kamufláží jsme mohli získat z Twitch drops.

„Warbird“ 

Kamufláž zíslaki ti, kteří v době od 3. do 6. května sledovali Twitch WoT. Společně s kamufláží vypadly první časově omezené zálohy.

Bojujte jako Romulan: Zůstaňte skryti a rozpoutejte ničivé útoky na nic netušící nepřátele. Úder, skrytí, opakování akce. Pro ty, kteří jdou do bitvy pod křídly dravce, není žádná ostuda použít lsti a lsti.

Nehistorická. Vhodná pro jakýkoli národ a úroveň. Skupina: Speciální. Technická cena: 50 zlatých. ID: 16014.

 

Další tři kamufláže mohou vypadnout z Orion boxů. Šance na získání každé jednotlivé kamufláže z boxů je 25 %.

„Klingonská taktika“

2D styl pro ty, v jejichž hrudi bije srdce skutečného válečníka, který kombinuje skutečnou odvahu se schopností podívat se na bojiště očima stratéga. Pro ty, kteří vědí, jak zničit nepřítele na dálku, obejít jeho obranu nebo zahájit frontální útok. A bojový pokřik „Qapla“! vám umožní užít si to ještě více.

Nehistorická. Vhodná pro jakýkoli národ a úroveň. Skupina: Speciální. Technická cena: 1200 zlatých. ID: 31029.

„Klingonská flotila“

Klingoni vedou totální válku, využívají veškerou svou sílu a přivádějí válečné lodě různých generací. Útočí ve velkém počtu, kombinují šílenou zuřivost s vynikající palebnou silou. Tento přístup vypadá jednoduše, ale svou účinnost už mnohokrát prokázal.

Nehistorická. Vhodná pro jakýkoli národ a úroveň. Skupina: Speciální. Technická cena: 50 zlatých. ID: 16013.

„Borg Conduit“

Vydejte se do boje s touto kamufláží, pokud chcete v každém, kdo vám stojí v cestě, vyvolat pocit paralyzující hrůzy. Borgové se objevují tam, kde se to nejméně očekává, a vždy s sebou přinášejí destruktivní sílu. Odpor je marný!

Nehistorická. Vhodná pro jakýkoli národ a úroveň. Skupina: Speciální. Technická cena: 50 zlatých.ID: 16012.

 

Tak jak se vám líbí? Pořídili jste si nějaké boxy? Co vám vypadlo? Podělte se o své názory do komentářů nebo na náš Discord.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.