Nedělní infoWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Zdravím vás, přátelé. Opět vás vítám u rekapitulace toho, co se za poslední týden událo. Není toho zrovna málo a tak nebudu zdržovat.

MS v hokeji 2024, Praha/Ostrava

Rejnok by nám málem mohl dělat komentátora přímo z MS v hokeji, které vypuklo v pátek, vyrazil totiž na zápasy.

Ostatně co momentálně říkáte na naše zápasy? Opět jsme na mistráku jako první došli až k nájezdům (páteční souboj s Finskem, po nájezdech jsme vyhráli). Včera jsme s Norskem zopakovali 7 let starý výsledek, opět výhra 6:3. V galerii najdete skupiny se stavem k 12.5. 16:19, berte je tedy s rezervou.

 

Ovšem pozor. Po 22 letech se zúčastnil i výběr sousedního Polska a jen tak se zahanbit nedal. Až do prodloužení Polsko Lotyšsko 4:4. Pak Lotyši zvýšili a vyhráli 5:4. Polsko slušně vstoupilo na MS, co myslíte?

A máte tajný tip na to, kdo letos vyhraje MS? Přiznám se, že já zatím ne.

Ale pojďme zpátky ke hře.

Konec války

Připomněli jsme si i 79. výročí od konce války, minulý týden jsem psala o tehdy chystaných Slavnostech svobody v Plzni. Máme si co připomínat, hlavně vydřené vítězství.

WoT

WG upravilo další mapy a zkouší je na supertestu, přišly také nové tanky. Jeden z nich, DZT-159, už je i u nás a další jsou samozřejmě v plánu.

Vz. 71 se po supertestu čile prohání, uvidíme, kdy přijde do hry. Další novinkou, kterou WG přidalo, jsou časově omezené zálohy. A poslední dvě za tento týden jsou kamufláže (Volání k nejzazší hranici) a včerejší puzzle, můžete si složit ISU-152.

Užívejte tedy zbytek víkendu, fanděte našim hokejistům, třeba i hrajte a ať se vám daří!

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments