Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Po velikonočním víkendu se vrací Připínáček.

Po týdenní pauze se opět o slovo hlásí Připínáček. Sluníčko svítí a je nádherně. Tak to vezmu rychle. Dnes chci jen připomenout pár věcí, které považuji za důležité.

Aktualizace 1.24.1

Takže začněme Aktualizací 1.24.1. Tu vydává WG už 10. dubna ráno. Aktualizaci už můžeme předběžně stahovat. Stačí zaškrtnout políčko stahovat aktualizace předem ve WGC a už se stahuje 604 MB pro SD verzi nebo 730 MB  v případě, že hrajete HD verzi.

Aukce Manévry

Aukce manévry skončila. Oficiální oznámení o minimálním počtu bonů jsem nikde nenašel, ale podle neoficiálních zdrojů se úspěšná nabídky pohybovala kolem 41  000 bonů. Pokud jste uspěli, nezapomeňte tedy využít svůj žeton. Termín končí 8.4. Pokud jste nabídli méně nebo více, prosím, napište do komentářů.

Výročí WG

Jak asi víte, WG slaví výročí a my si můžeme 12. dubna. Slavit budeme my. Můžeme využít slevy, koupit si unikátní tanky a 3D styly. Kdo touží po Progettu M35 mod. 46 nebo Type 59, ten si přijde na své.

Prémiový obchod WG

A poslední věc, která stojí za zmínku je možnost koupit si v obchodě AMX 13 57. Nejlevnější nabídka stojí 778,21 Kč. Takže jestli po něm toužíte, máte šanci.

A to je pro dnešek úplně všechno. mějte krásný zbytek neděle a pokud si najdete chvilku, vyrazte ven na procházku. Je tam nádherně.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x