Nedělní info

Rejnokův nedělní Připínáček

S nedělním polednem přichází Připínáček

Zvony odbily poledne a na našem webu se objevil Připínáček. Vítejte u pravidelného poledního čtení.

Společný test aktualizace 1.24.1

Nejdůležitější událostí posledního týdne je Společný test aktualizace 1.24.1.

Plánovanými prvky pro aktualizaci 1.24.1 jsou:

 

Předpokládám, že se stejně jako já těšíte na novou polskou větev. Také si připravíte desítku stejně jako Wotexpress na obrázku níže a budete se takhle usmívat na nepřátele?

 

Zajímavě zní také Posmrtný režim. Jen si nejsem jist, jestli jej bude většina hráčů využívat. V dnešní rychlé době, kdy spousta hráčů po smrti odchází z bitvy, aby okamžitě skočili do té další. Ale uvidíme. Za mě jde o dobrý krok.

Soundtrack Firnulfir

Zaujal vás ocelový lovec? WG na svých stránkách zveřejnil Soundtrack od autorů Andreye Kulika, Alekseye Vanchuka. Poslechněte si jej.

Závěrem se chci vrátit k tomu, že pořád hledáme spolupracovníky do redakce. Takže pokud máte chuť, čas, energii přidejte se k nám. Máte možnost se podílet na fanouškovském webu a psát pro hráče, kteří mají hru rádi a i po těch letech ji hrají s pocitem, že se baví. Ano, doba je sice rychlá, ale v redakci je pohodová nálada a děláme to, co nás baví a co máme rádi. Možná se to někomu nemusí líbit, ale i ten má možnost se podílet na tvorbě našich stránek a pomoci nám je změnit a třeba zlepšit. Tak, jestli si to chcete zkusit, přijďte k nám na Discord.

A to je pro dnešek vše. Dobrou chuť a krásný zbytek neděle a držte palce Kometě, která usiluje o postup do semifinále extraligy v hokeji.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.