Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u tradičního Rejnokova nedělního připínáčku.

Jak je zvykem, nedělní poledne znamená Připínáček. Mimochodem, dnes vychází sto čtyřicátý. Člověk si to ani neuvědomí, kolik času uběhlo od doby, kdy jsem vydal první. Nejde jen o čas, ale také spoustu práce, kterou tady tvoříme pro vás. Snažíme se přinášet zajímavé informace, které vám mohou pomoc nejen při hře, ale také při rozhodování a pomáhají, abyste se lépe bavili. V podobném duchu chceme působit i nadále. Chceme pokračovat v tom, co jsme začali, a proto opět vyzýváme zájemce, kteří se chtějí podílet na chodu našich stránek, aby se k nám připojili. Pokud máte chuť a zájem, přijďte k nám na Discord a určitě se domluvíme.

Wotlabs

Možná jste si všimli, že přestal fungovat web Wotlabs.net. Chyba není na vašem přijímači. Bohužel došlo k úniku dat uživatelů. Podle serveru haveibeenpwned.com únik zahrnuje 21 994 účtů spolu s jejich „daty narození, e-mailové adresy, IP adresy, časová pásma, uživatelská jména.“  Předpokládá se, že server “zavřeli” sami jeho tvůrci a celou situaci řeší. Je to nepříjemné, ale takový je život. Vím, že tohle slýcháte velmi často, ale dávejte si pozor na svá data. Používejte složitá hesla a pokud možno dvojí ověřování. A hlavně mějte pro každou důležitou službu jiná hesla.

Lektvar

A druhá věc, kterou chci zmínit je Festival studentských her – LEKTVAR. Možná si myslíte, že je to hloupost, možná máte pravdu. Mě to ale zaujalo a proto chci tuto akci zmínit. O co jde? Jde o první tuzemský festival, který si klade za cíl zasadit studentské hry do širšího kontextu umělecké scény a kreativních průmyslů. Věříme, že právě studentská tvorba je ideální množinou pro přezkoumání současné i budoucí role her a herních principů.

První ročník představí téma barev v celém spektru jejich využití, ať už v autorském či všeobecném herním vývoji a ilustraci. Lektvar vzniká z iniciativy Ateliéru herních médií ve spolupráci s Fakultou výtvarných umění VUT v Brně. Právě na půdě fakulty se festival odehraje. Pro přednášky a výstavy jsme jako druhé dějiště festivalu zvolili brněnský kreativní hub KUMST. Takže pokud máte chuť dovědět se něco nového o hrách nebo se ocitnout mezi studenty, rezervujte si datum 22. a 23 března. Vstupenky si můžete zdarma zaregistrovat na webu.

A poslední dnešní informací, kterou chci s vámi sdílet, je to, že celý příští týden má web na starosti Sowička. Tak na ni buďte hodní. Kdo bude zlobit, dostane křídlem. Ale pokud vás bude moc, tak si asi pořídí něco jiného, protože by ji to křídlo mohlo bolet.

A to je pro dnešek vše. Všem, kteří budou obědvat přeji dobrou chuť a užijte si zbytek neděle.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments