HeatNewsSoutěž

Tradiční vánoční soutěž 2023 – výsledky

Tradiční Vánoční soutěž skončila.

Tradiční vánoční soutěž skončila a my vám dnes přinášíme výsledky.

Nejprve mi dovolte poděkovat všem, kteří se soutěže zúčastnili. Jako každoročně to pro nás v redakci nebylo jednoduché rozhodnout. Obrázky jsou rok od roku zajímavější a poutavější. Těší nás to, ale také přidává vrásky na čele, protože vůbec není jednoduché vybrat ty nejzajímavější. Nicméně dle pravidel letos mohu vyhrát jen tři z vás. Říkám to každý rok. Hodnocení je velmi složité a subjektivní. Sto lidí sto chutí. V redakci máme jiné priority a každému se líbí něco jiného. Každý z nás v redakci bodoval svědomitě a poctivě. Vybíral sám za sebe, aniž by znal pořadí jiných členů, abychom se neovlivňovali.

A nyní k samotným výsledkům. Redakce se rozhodla udělit mimořádnou cenu za obrázek, který nás zaujal. Tři krabičky dle vlastního výběru získává mouchysneztesime.

A nyní k soutěž samotné.

Na třetím místě se umístil predator1119. Stejně jako mimořádný obrázek získává tři krabičky dle vlastního výběru.

Na druhém místě tři vánoční krabičky a model tanku v měřítku 1:100, složitelný bez použití lepidla, získává drsnakrelly.

Prosím o virtuální fanfáru.

První místo a tři krabičky a speciální hokejový balíček s reklamními předměty k MS 2024 získává Caspian81.

Gratulujeme všem výhercům. Všechny výše uvedené výherce budu kontaktovat emailem (dejte mi prosím čas, chvíli to s ohledem na moje vytížení potrvá), který jste uvedli při registraci do soutěže. Prosím, zkontrolujte si schránku, případně spam. Sami si vyberete typ krabičkaes, které obdržíte na účet se soutěžním nickem. Stejně tak vás požádám o jméno a adresu, na kterou vám poštou pošlu věcné odměny.

Ještě jednou děkujeme všem za jejich úžasné výtvory a doufáme, že nám i nadále zůstanete věrní.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments